Midsommar it was

okej, Nu till uppdateringen om midsommar :P. Den var GRYM =) PÅ midsommarafton var det inflyttningskalas utanför kvänum (en liten liten håla) Annie och Johannes hade gjort det jättemysigt i garaget där vi satt och åt. De hade satt upp björkris med ballonger och jirlanger i och färgade lysrör i taket och diskokula osv, helnajs. Även fast detta inte var en strand i grekland så hindrade inte dig mig och sparris från att köra "lay all your love on me" på knäna i jordgubbsmoset och dansa på bord, det var bland det bästa på hela kvällen. Jag hade en mycket gemytlig afton (även om det inträffade en och annan tagisk händelse) och sov på soffan med sparris innan det var dags att dra till kusten, yiiihaaaa.

På kusten bodde vi i huset a la hallersbo, tredje året i rad. Vi intog källaren tillsammans med hennes storebrors kompisar, för att citera hennes storebror "Jenny nu aktar du dig för ......han är en hal ål" haha. Jag aktade mig väldigt noga. På kvällen blev det kungshamn, (mat igen för hela gänget) sååå sjukt god pizza vi delade på och utgång. Det var hur kul som helst. På söndagen blev det en tur in till smögen där vi skulle gå på bryggan och mysa, men regnet var inte på vår sida så efter att ha tagit skydd under diverse saker kom vi till slut till början av bryggan där det blev räkmacka o kaffe latte, mums...Det gick ingen nöd på oss även fast regnet fortsatte, vi satt insvepta i varsin filt och mös. När vi kom tillbaka till bovall igen så kom solen fram, hehe. På kvällen lagade vi mat till systrarna hallersbo som jobbade och slet, det blev återigen en mycket lyckad kväll och jag kunde inte sluta fnittra...Sofia var ledig dagen efter så hon sov också i huset och jag fick då äntligen dela säng med frugan igen ha ha....Ska sägas att det var en 80 säng men vi hade gott om plats. Dagen efter blev det hemfärd på em efter lite gassande i solen och lunch. Sammanfattningsvis en mycket trevlig midsommar =)

just ja, vi fixade världens blommigaste och finaste midsommarstång och fick alla på inflyttningskalaset att dansa runt den. KUL!




Sparris gjorde sönder ett antal gafflar när vi åt, hehe


Fanns en mkt intressant kamera




Vi hade kul, haha


DAAAAANS =)


Grabbarna njöt av jordgubbar, glass och vädret


Put that cd on maestro, shake that thing and dance all night long


Dans var det


okej, alla dansade inte hela tiden :P


vi hann med att mysa lite också =)

Plats - okänd

Here, but still not



Home is where your heart is

Papperslöst samhälle! Yeah right, NOOOOT

BIG SUCK. Har varit i kontakt med akassan idag igen, fr.o.m. igår så ska jag inte stå med länge för att jag gick på mitt schema då. Jag pratade med en på akassan i 20 minuter och knappt hon visste hur jag skulle fylla i kassakorten för att det skulle bli rätt, det sättet som hade varit helt rätt gick tydligen inte för då skulle de skicka tillbaka korten till mig. vad är problemet liksom? Så ville hon att jag skulle gå upp och anmäla mig hos ams igen för under de 4 första veckorna så är mitt vik bara på 75% och då kunde jag tydligen få ersättning för de resterande 25% MEN då är jag tvungen att ta ett annat jobb på 100% om jag blir erbjuden det. Det vill jag ju inte och mina 3 sista veckor är ju på 100%. SÅ jag klargjorde att det vill/kan jag inte göra mot jobbet där jag är.

Till slut kom vi fram till hur jag skulle fylla i dem, vilket inte är riktigt rätt iaf, men de hade inget bättre sätt att göra det på. Plus att jag måste skicka in en massa papper IGEN, vet inte vilken gång i ordningen det är och jag vet inte ens om jag kommer få någon akassa än, det skulle dröja 12 veckor innan jag fick beslutet och det är nu i slutet av juni. Jag tror inte att jag kommer få någon akassa för egentligen så fattades det 30 arbetade minuter under hela förra året för att jag skulle få någon akassa, men men tänkte att det skadar ju inte att skicka in i alla fall. Men om jag inte får några pengar så är det väldigt mycket jobb i onödan.

Jäjä, ska iväg till jobbet.


Sooool och Svampbob

Jag älskar att det är fint väder, det gör min svampbobhandduk också för det är endast då den får komma fram, när jag solar. Den luddar så, eller hur lina?! Men jag gillar den ändå =) Jag gick ju nästan i 2 veckor i Spanien innan jag mättade mitt sug efter en svampbobhandduk :P 


Happ

Den lediga dagen idag blev inte så ledig, de ringde så nu är det jobb om 35 min fram till kl 21. Det är ju pengar och det kan behövas efter midsommarhelgen. Det kommer bilder och uppdatering om den ;)

I'm in Love

Var i Lidköping idag och efter dagen där så är jag mer förälskad i Lidköping än vad jag har varit innan och det vill säga mycket♥ Det är en jättemysig stad med gågator, gamla områden med kullersten, ett fint torg och rådhuset med sin nya utomhusservering. Det finns klädaffärer, boutiquer, massvis av caféer, fina blomsterplanteringar, PARKER, jag älskar gröna parker och det finns vatten....åhh det är så mysigt med vatten, det saknar Vara. Jag älskar Lidköping!


Sol ute sol i sinnet

Åhh blir såå glad när solen skiner =) Det mesta känns mycket bättre då! För er som läst det förra inlägget, så gick det otroligt bra att gå upp i morse, närmare bestämt kl 05.55, NÖJD! Var uppe före pappa som också började jobba kl 7, och jag såg piggare ut än vad han gjorde.

Det gick bra på jobbet idag, känner att jag har mer koll nu och det känns bra inför nästa vecka. Eftersom det var så fint väder idag och det var aktivitetsdag med de boende så körde vi ut de flesta på vår avdelning till gräsmattan och åt glass och jordgubbar, det var härligt. Jag blir så glad när jag ser att de boende uppskattar det och blir glada. En boende på en annan avdelning hade sagt till en som jag jobbar med, den där lilla svarta (syftade på min kläder) springer omkring och jobbar och är flitig, kul=) Nu ska jag förhoppningsvis vara ledig i 1 vecka innan jag börja slita på riktigt!

kl 7

ohh my, har jobbat kväll ikväll och ska gå bredvid/jobba imorgon, börjar KL 7 för att komma in i rutinerna och ha koll på allt när jag går på mitt schema nästa vecka. Kommer ju börja kl 7 mycket i sommar, men jag är nästan lite orolig för hur det kommer gå imorgon. Jag har haft otroligt svårt för att komma upp morgnarna efter jag kom hem från Danmark. Dagen efter jag kom hem från Danmark/Malmö så sov jag till kl 15, jisses! Och det blev väl inte bättre i och för sig när jag kom i säng halv fem i lördags natt för då sov jag till kl 13 dagen efter.

I morses däremot tänkte jag att jag skulle gå upp vid 9.30 för att få lite ordning på rutinerna i alla fall. Jag vet att jag vaknade, stängde av larmet och tänkte gå upp, sen vet jag inte vad som gick snett för sen vaknade jag kl 12 av att mamma väckte mig :S

Nu ska jag försöka att sova snart så att jag tar mig upp ur sängen imorrn när klockan ringer....ZZZZzzzZZzz


Wiiiihaaa

ojojojojojoj...har haft koll på hemsidan där hoodien finns i 1 vecka (sedan jag kom hem) och idag fanns den i rätt färg och rätt storlek=) Så den är beställd!! Nu är det bara att hoppas på att jag får den så att det inte är något som strular på vägen, tjihooo...

Jag älskar den verkligen, vet dock att det är någon kär vän som inte delar min uppfattning, haha :P

Ska jobba imorgon, pengar rullar in. Känns skönt! Annars så går jag bara och väntar på att det ska bli midsommar nu så att jag får gå på inflyttningspartajet hos anniebannie, ska bli sååå kul=) Det är verkligen det jag går och längtar efter nu. På midsommardagen drar några av oss till Kusten, Bovallstrand/Smögen/Kungshamn till våra 2 kära vänner som jobbar där och tyvärr inte kan vara med på inflyttskalaset, men om inte de kan komma till oss så kommer vi till dem. Även det ska bli jättekul! 

Jag hoppas att alla ni från Service o Co kommer få det fett najs i Nyköping eller sthlm var ni nu bestämmer er för att vara=) Och jag betvivlar inte för 5-öre att ni inte kommer ha det dejligt! Jag ska höra av mig till er under midsommarafton och checka läget, så jag har koll på basic ;)

Lite bilder från förra Midsommar i Bovall




Dans till Timo Räisänen, yiihaaa


Jag och Johanna var gravida, om det är någon som har missat det?!

Återstår att se vad årets midsommar kommer innehålla=) Hade dock inga bilder på förra årets jag-vill-ha-gröna-dressing-pose

Inkomster och Utgifter

Har jobbat för första gången på typ 2 månader idag, det var en mjukstart med endast några timmars jobb vilket var skönt. Innan jag började jobba så hann jag med att shoppa i Borås. Det var 2 år senast jag var i Borås så det var skoj. Det blev en hel del inhandlat, jag skulle följa med frugan och handla men jaaaa det blev jag som handlade en massa istället =). Jag är rätt nöjd med dagens inköp för utav 8 saker så var endast en svart sak, vilket är sensation när man heter Jenny :D..Man kan ju börja fundera på om jag har blivit sjuk, men det tror jag faktiskt inte :P

Det var skönt att jag hade några timmars jobb efter att ha satt sprätt på lite pengar, men har man inkomster så har man utgifter, right?

Ska tilläggas att hoodien fanns inte....suuuck

STUDENT 2008..eller oj 2009

Jahapp då har det varit student i Vara idag. Denna gången var det 90:ornas tur att vara klädda i vita kläder och bära studentmössorna =) Känns jättekonstigt att det var ett helt år sedan det var jag och mina vänner som sprang ut och var överlyckliga. Om tiden ska fortsätta att gå såhär fort så kommer jag vara pensionär imorrn :S

Om jag tänker efter så har jag ändå hunnit med en del under året, jobbade hela sommaren efter studenten (hann bl.a. med midsommarfirande på kusten och Peace & Love). Efter detta var det time att åka till Norge i några vändor för att flytta dit, det var lite motgångar och det blev tyvärr inte så att vi flyttade dit. Istället kom jag hem igen, hann med 2 jobb innan jag drog till London för att hälsa på "Broder"-John, Sparris och Johanna. Kom hem till kylan och insåg att det var trögt att få jobb. Började kika på Nya Zeeland och Australien men även detta gick i kras. Återgick till sommarjobbet som tim.anställd och de dagarna man inte jobbade blev det mycket tränande, fikande och kalajsande. Har även varit många vändor på Ams, snart slut med det för ett tag (skönt!). Har hunnit med ett antal 20-års kalajs, även mitt eget =) Under året har även Göteborgs spårvagnar fått finbesök lite då och då:P En mysig stad=) Och om någon mot all förmodan har missat det senaste så har ju 1 månad tillbringats i Spanien med mina nyfunna vänner och sen ytterligare 2 veckor i dejliga Kolding=)....Tror att framtiden blir innehållsrik och najs. Allt blir vad man gör det till!


Student 2008 <3


Me and John in London, haha


Lägg märke till ögonfärgen och de matchande kläderna, syskon, right?!


John letar efter skor till mig, skräll va? ;)


Tummen upp för London säger Johanna, John, Parisa och även fotografen


Peace & Love family


Vi är glada vi är på festival =)


Barnkalas, eller oj kanske mitt 20-års kalas


Jag o frugan är glada, jag har ju fyllt år :D


Det kan även ske olyckor, men inget som inte går att rätta till

Hoodie

ojoj, när jag var i Dk så hittade jag en tröja som jag så sjukt gärna vill ha men den var sönder den enda som fanns. Jag var i flera likadana butiker men där fanns den inte. Nu har jag hittat den på nätet men den finns bara i en storlek och jag kommer inte ihåg vilken storlek det var jag provade, haha minnet är bra men otroligt kort :P....På fredag ska jag i alla fall troligtvis åka med min fru och shoppa i Borås och jag har kollat butikutbudet och där finns det en sådan butik, så nu håller vi tummarna, ok?!  Då skulle jag bli sååå glad=)

berg- och dalbana

Ska snart iväg och träffa HELA gänget här hemma. Tror att alla kommer iaf. Ska bli sååå kul!! Trots detta så sitter jag och gråter just nu. Har precis läst Jennies blogg som jag precis upptäckte (min sambo i lloret de mar) och hon verkar ha det bra nu efter lite motgångar med  sin sambo i Bulgarien osv. Hon har nu bytt hotell och sambo och har det bra=) men hon skriver att hon saknar sin sambo från Spanien!!! Då kom allt över mig och jisses vad jag saknar dem! Jag vill så sjukt gärna vara med dem i Bulgarien.

Jennie och Kim visa dem att ni äger Bulgarien =)

Numera Guide =)

Idag har jag äntligen fått det efterlängtade mailet från Service & Co där det står att jag är GODKÄND =) Så numera är jag reseledare/Guide. Känns otroligt bra, yiiihaaaa :D

Sommer??

Inte nog med att det inte alls finns något att stimulera sig med här, då ska svt j*vlas med mig och vägra sända den danska tv-serien på svt play också...grrrr....Jag har ju missat 7 avsnitt och verkar inte kunna se dem

Malmö-Vara

Anlände till Vara giår kväll efter några timmar på olika tåg. Känns konstigt att vara tillbaka i lilla Vara igen faktiskt. SAKNAR så otroligt mycket redan. Känns inte som att det ska avra såhär utan att jag väntar på att flera av er ska kliva in genom dörren och säga något i stil med "när ska vi äta"  "palla att ha ett välkomstmöte på danska"...

Det var super i Malmö, dock märktes det på alla att vi inte var lika glada och uppåt som förut när vi var ute, pga att vi visste vad som väntade dagen efter :(...Tack Li för trevlig vistelse!! Efter några tårar så bar det iaf iväg och inatt så sov jag i 14 TIMMAR. Det behövdes nog med tanke på att flera nätter innan dess så sov jag bara 4-5 timmar. Har lite ont i kroppen igen efter att ha sovit i min säng, det hade jag den första natten efter jag kom hem från spanien också, känns också konstigt att ha så gott om plats genom att man nu har en 120 säng istället för 80-90 cm säng.


Min bebis, storasyster, Jag, Min man, lillasyster och Hunden = Familjen i L226

Swe-Malmöööö

Vi drar tll Malmö =)....Är nu hemma i Sverige igen men ännu inte i Vara utan i smukk Malmö, naaaajs! Känns jättekonstigt att vara omgiven av svenska språket osv igen.

Vi har nu ätit tacos hemma hos li och nu är det time att fixa iordning sig och ha det godt  i goda vänners sällskap=)

Slut??

Då har vi gjort allt på kursen då, välkomstmötet gick okej. Trots att de i min grupp glömde mig vid ett tillfälle så jag fick hoppa in mellan och snacka, men det gick bra iaf. Nu så har vi bara en avskedsmiddag och fest kvar i afton innan vi checkar ut imorrn. Usch, kommer sakna alla så otroligt mycket! Har bott med 5 andra i nästan 2 veckor plus att man har varit mycket med de andra också, kommer kännas så tomt! Kommer sakna mina sambos, Elsa, Isabelle, Linda, Niklas och saknar redan Patrick som åkte för någon dag sedan. Kommer sakna er andra också!

Imorgon bär det iaf av till Malmö (vi drar till malmö melodin) och ska bo hos Li och umgås och skaka de lurviga :P Kommer bli ännu ett jobbigt avsked i morgon, de senaste dagarna har vissa åkt härifrån för att de har fått jobb och då har det varit jobbiga avsked, ysch ysch. Det har varit 2 helt underbara veckor men även väldigt jobbigt att "mista" vänner!


Kommer sakna Marielle och när hon kliar mig :P


Vi hade det mysigt allihopa=)

Nej nu ska vi göra oss iordning och städa lite

plugga vs. inte plugga

Bord eju plugga inför imorrn, men finns ju annat att göra också, som att tänka på att Jenny ska till Hultsfred i sommar =) Wiiiihaaaa...jag ska åka dit och jobba för Service & Co, endast 4 tim/dag så resten är fri tid på festivalen, har fått biljetten idag, najs!! Jag och elsa ska jobba ihop, ska bli sjukt kul, själva jobbandet tror vi består av att gå runt och snacka om reseledarutbildningen och ta mailadresser så att de kan skicka information till dem senare=)...Kommer få information senare om allt hoppas jag ;P

Känns jättekul att ha något att se fram emot!! Jag var helt euforisk igår när jag fick reda på att jag "fått jobbet", tjiiihoo...får ta tag i pluggandet nu!


2 av instruktörerna när vi var på utomhusgudstjänsten, Susanna och Tanja =)


Lina och Kattis satt i skuggan


Såhär var min vy under dagen, kan även meddela att man fick bränna i ansiktet och på bröstet :P

Kommer fler bilder framöver

Blackout

japp då gjorde man nyss den muntliga delen på bokrecensionen och fick blackout, var ju ingen idé att man satt uppe till halv fyra inatt. Är så sjukt irriterad på mig själv....gaaaaahhhh...Nu äre bara att ta tag i välkomstmötet som man ska hålla imorrn

RSS 2.0