Normalt

Åhh vad underbart, det var ingen strejk idag utan det flöt på som vanligt på flygis. Däremot vet vi inte hur det blir de kommande veckorna.

Hade teamdag igår, vi började dagen med frukost på ett 5 stjärnigt hotell, sedan blev det tävlingar i en park (med gräs, helt underbart) subwaylunch på filt i gräset, mys med kollegorna innan vi gav oss iväg till Tauritodalen för att snorkla. Det fanns sjukt mycket saker att kolla på vattnet, några fina fiskar bl.a. Sedan bev det snackbuffé innan vi begav oss till kontoret för att fixa lite nödvändiga saker innan en superb middag med både tapas och kötträtt, mums

Semester

Jag har precis fått 2 veckors semester beviljat=)

Strejk och sol

Ja så har Iberia, handlingsagenten haft strejk på den ankomstdagen som det är flest flyg som landar nämligen förra lördagen.

Det resulterade i att alla charterbolag hade kaos. Det tog sjukt lång tid att checka in alla gäster som skulle åka hem eftersom incheckningspersonalen tog rast och gick därifrån och stängde diskarna och sedan kom tillbaka. Ett av våra flyg fick åka hem utan resväskor på planet.

De ankommande gästerna fick sitta i planet och vänta i flera timmar innan de släppte ut dem. När de väl kom ut så tog det flera timmar innan bagaget kom därför sände vi gästerna till hotellen och kvar blev vi som fick ta hand om deras väskor. Jag och 2 kollegor tog av ca 140 väskor från bagagebandet, lastade dem på vagnar och sprang fram och tillbaka med dem till vårt kontor, detta gjorde vi i transferuniform och högklackat. Under söndagen släppte de på alla resväskor, ca 6000 stycken och samlade dem på flygfältet så mina kollegor fick bege sig ut där fixa tillstånd för att komma åt resväskorna, leta rätt på våra gästers väskor bland alla andra, sortera dem efter hotell och lasta in i lastbilar.

Nu har de varslat att de ska strejka de 3 kommande lördagarna, suuuuck

RSS 2.0