Avocado

Jag har tur i oturen.

Igår kväll när jag var själv hemma skulle jag göra mig lite mat efter en hektisk dag. Jag delade en avocado och kärnan var lite svår att få ut så jag slant med kniven och fick den i handen precis där långfingret slutar. Det blödde en del men sedan slutade det så jag tänkte att det var nog inget mer med det men började känna mig lite yr i huvudet och tänkte att det kan ju inte skada om de får göra rent såret på akuten.

Det hela slutade med 2 stygn på insidan och ett stygn på utsidan då kniven gått rakt igenom handen. Men jag hade tur då jag kan röra alla fingrar.

Delfiner

Så har jag varit med på delfinsafarit och vi såg delfiner - check

De hade bara sett delfiner 1 gång sedan förra måndagen när jag var med och studdade utflykten så jag tror att det är jag som för tur med mig=)

Delfinerna lekte jättemycket ovanför vattenytan så det var najs!

Ikväll är vi bjudna på middag på en restaurang i San Agustin, gott!

Imorgon är jag ledig så tänkte eventuellt åka på en marknad och sedan inta IKEA för att köpa saker till mitt rum, yiiihaaaaa.

Vädret här är molnigt idag och ska vara lite halvtaskigt imorgon också, inte vad jag är van vid från Fue, men men. Inga minusgrader här inte!!=)

what to say?

nothing and everything!
det är så mycket i mitt huvud och ändå inget just nu....

är så trött att ögonen ska falla ihop och kl är bara 21 här.

igår kväll var vi på garbos, det är som wallmans salongen hemma i sverige. det var premiär för en ny show. de har en show i 2 år och sedan byter de. det var typ bara svenskar som uppträdde, men det är en middag o det är servitriserna som sjunger o dansar, det var najs.

idag gjord jag min första arbetsdag, flygplats och 2 välkomstmöten i puerto rico och i tauritodalen. imorgon ska jag ha möte i puerto de mogan, det kallas för lilla venedig. det är så vackert där med kanaler (inte alltför mkt vatten i) med broar med blommor på, som i venedig.

det är svårt att hitta här, för att ex komma till en sida av vägen så måste du köra åt fel håll för att komma dit du vill o felskyltat osv. suck hur ska jag hitta med mitt lokalsinne, haha?! men jag och kollegorna är lite imponerade i alla fall av att jag hittade runt till hotellen inne i playa del ingles UTAN karta, det ni!

på måndag ska jag vara guide på delfinsafari, förra veckan såg vi delfiner =) på tisdag när jag är ledig ska jag försöka att se mig om och även åka till IKEA och inhandla lite saker till mitt rum=)

nej time att hem o förbereda morgondagen och äta något kanske?

saknar er där hemma och ute i världen och jag tänker på dig morfar<3

RSS 2.0