en död mygga är en bra mygga

Det finns en massa mygg här. 2 nätter i rad nu har jag vaknat av att det surrar nära mitt öra, * * * mygg!! jag behöver ju min skönhetssömn:P

Yiihaaa



 Me & The Boss


smälter

Jag smälter bort i värmen i lägenheten..jisses..det är såå varmt!!!

Denna gången blir jag inte själv så mycket här uppe i norr i Corralejo för Sara kommer till mig redan på ons och på torsdag ska vi till lanzarote alla 4=) sen åker jag ner till söder på fredagkväll, då vet vi inte riktig tvad chefen har planerat och på lördag är det en pumpa på schemat, tror det är någon sorts teamdag med våra danska kollegor!! på kvällen är det iaf dresscode på att vara utklädd=)

Nu äre välkomstmöten ikväll och imorgon...ciao




pics

Här kommer lite bilder =)


Såhär ser det ut på hela ön




Stranden i Morro Jable




Liten del av Morro Jable




Mitt och Lines sandslott


2 DM, min chef och danskarnas =)


Jag, Sara och danska chefen. Trevlig afton =)

Time att dra från kontoret

Najti natti


Hyggeligt

Jao vi ska fare op og ha det hyggeligt i nord.
Japp imorgon så far vi upp till Norr allihopa (1 är ju redan där) på vägen upp ska vi andra tre shoppa =) och sedan ska vi ut och käka med apollo uppe i norr (de har vi bara träffat på flygplatsdagarna än så länge.) Här nere umgås vi med våra danska kollegor och apollo-syd gänget=)

På lärdag ska vi bli barn igen och leka i en vatten/äventyrspark där uppe i norr, och bada med sjölejon. Ska bli kul att göra något ihop allihopa=)

nej back to work har en lång lista här på kontoret

Golv

Japp, inatt var det inte mycket sömn, ca 2,5 timme. det sätter sina spår. vi umgicks med våra danska kollegor igår, mkt trevligt mkt trevligt.

Vaknade dock ca 15 min innan jag skulle befinna mig på mitt första hotell, stress stress men var där i tid mer eller mindre. Dagen har rullat På fredag ska vi alla 4 åka på lanzaroteturen med, kul att vi åker tillsammans.på, vi var trötta så nu på eftermiddagen tog vi oss en powernap på kontorsgolvet, hehe det var välbehövligt. Ingen av oss har orkat göra något på kontoret idag direkt så har massor att göra imorrn.

Ska även studa ö-turen imorrn. Här nere har planeringen inför jul börjat, haha. Inte för gästerna utan för egen del. Vi har bl.a. kommit fram till att vi ska baka pepparkakor i apollos lägenhet som de ska få nu i helgen, det ska göras smällkarameller osv. Innan jul kommer det bli ett besök på IKEA som finns på lanzarote.

Nu ska jag nog kolla på ett avsnitt av true blood innan jag åker till hotellet.

Ciao

Tlllöööttter

Jao kom hem kanske 4-5 inatt, det sätter sina spår idag..Blir  nog filmkväll med de andra ikväll=)

Plåster

Hur svårt kan det vara att komma ihåg att köpa plåster????? Har varit och handlat flera gånger, t.o.m. bara för att köpa plåster, har jag köpt några plåster? NEJ!! har kommit ut med kassar men inte med några plåster i. SUCK...

Bli ringet Lanzarote imorrn, var bara jag som ville ha turen på engelska så jag ska nog dra ner till de andra ikväll istället för att vara med och studa vår lilla ö-tur imorrn. Så Line kommer hålla i utflykten och jag och Sara ska studa den, haha.

Sen drar jag nog upp hit imorrn kväll igen för att spendera min lediga dag här uppe för att utforska staden och stranden här=)

Nej, time to eat something och köra neråt. Måste komma ihåg att köpa plåster imorrn:P

Just ja, var och pratade med några gäster idag ang att andra gäster hade klagomål på dem. Gick bra, de gick t.o.m. med på att betala de utlägg som hotellet haft pga demt :P

Ciao

Almost lover

I cannot go to the ocean

I cannot drive the streets at night

I cannot wake up in the morning

Without you on my mind

So you're gone and I'm haunted

And I bet you are just fine....


Goodbye, my almost lover

Goodbye, my hopeless dream

I'm trying not to think about you

Can't you just let me be?

So long, my luckless romance

My back is turned on you

Should have known you'd bring me heartache

Almost lovers always do


what to say

finns så mkt att berätta vet inte var jag ska börja lr vad jag ska säga...Matcehm var kanonkul...även om sverige förlorade!! hade mkt trevlig tme danskarna, även om jag har svårt att förstå dem:P

är uppe i norr nu. Bor själv i lgh, är lite ensamt. sitte rjust nu vid pollbaren för internet funkar ej på rummet/lgh....är så mkt nytt att lära här uppe!! hade ju börjat lära mig där nere i söder och så blev de till att lära sig massa nytt här uppe oxå...vet ju inte ens en sån simpel sak som är stranden långgrund. Jag har ju inte hunnit bada:S..men men allt kommer väl så småning om...Nästa vecka ska vi förhpooningsvis upp hit och käka middag med guider från ett annat svenskt bolag, ska bli skoj=)

Igår var jag hemma halv elva, lång dag. Härifrån och till de 2 hotell som ligger på en annan ort tar det 1 timme att köra, så blir mkt tid i bilen. Och när det är mörkt är det inte lätt att hitta här på ön ska jag meddela er om:P

På lördag åker jag ner till söder igen.

här uppe i norr finns dte mkt trevliga människor iaf, blev bjuden både på kaffe o vatten av en bartender på ett av hotellen igår..sedan när tackar jag nej till kaffe;) hade huvudvärk innan för att jag inte druckit kaffe, glömde kaffebryggaren på kontoret

Kom och hälsa på mig!! Saknar er!!

Nu dör batt snart, får uppdatera snart igen (om jag hinner) finns så mkt att berätta så jag glömmer av 90%

Puss och kram till er

Ledig=)

Har varit ledig idag, gott. Skulle ligga vid poolen men var lite molnigt och hade inte ro i kroppen så jag begav mig in mot kärnan, Var på turistinfo och tog reda påe n del saker och träffade 2 mkt trevliga människor, den ena visade sig vara dansk som bott här i 20 år nu, och pratade mycket bra svenska, tummen upp!

Imorgon blir det sverige - danmark på en engelsk pub här med guiderna från bravo tours och apollo, ska bli riktigt skoj=)

I afton ska det brännas skivor, måste ha musik i bilen när jag drar upp till Corralejo på söndag. Så då ska man bo i lägenhet i en vecka istället för på hotell, så nu blir det till att laga mat. Line som varit där i veckan sa att dte inte fanns ugn, ajaj, då blir det inga kladdkakor:S...frågan är väl ens om man kommer ha tid till att laga mat elle rom det blir till att äta ute:P

tro det eller ej men jag är riktigt taggad för att se på fotboll imorrn:p

ciao

Mañana mañana

ja, har snackat med städerskor, receptionschef osv osv. om att byta rum. det var inte så svårt. men däremot så var det gamla handdukar och sängkläder i rummet från de som bott där innan. så jag begav mig mot receptionen och snacka me bossen. det skulle fixas, - check trodde jag. men ikke. Nästa gång hade det inte hänt något så jag begav mig mot receptionen igen, det skulle fixas att de la in nytt. Check igen trodde jag. men ikke. Nästa gång var rummet städat och TOMT. gaaaah..var var de nya sängkläderna. så jag ringde till receptionen och de visste vad saken gällde och sa att det var konstigt och att de skulle säga till the cleaning lady. Men ja hade det hänt ngt igår kväll näe..så imorse gick jag ner i tvätteriet och tänkte att jag hämytar allt själv så att jag kan byta rum någon gång men nähä, då säger bossen där att jag måste ha ett papper som visar att jag bor där för att få hämta handdukar osv. Jag har ingte fått något sånt papper. Såååå jag gick till receptionen igen, och hon ringde till bossen fär städ/tvätt och sa att jag skulle komma och hämta sakerna. så nu ska jag bädda o grejja ikväll. Men jag fick bara 1 handduk, grrrr.

jaja, är vi ett mañana mañana land kanske?

Dagens stora. Jenny har käpt ROSA solglasägon, HAHA :P

Och en ny glasnagelfil fär den jag fick av mormor precis innan jag åkte gicvk sänder i väskan på vägen.

Ciao

(med reservation för fel i texten, sitter vid ett dumt tangentbord)

Dubbelrum?

haha japp hade ett dubbelrumsfall igår. Ni som såg en av de serierna som gick på tv i vintras om reseledare såg kanske om "dubbelrumsfallet"...Att man ska få ett dubbelt rum alltså 2 rum om man bokar dubbelrum..

Japp bilen har krånglat idag igen, den ville verkligen inte starta och barrerilampan lös. och jag behövde den! försökte flera gånger men dne ville inte och batteriet lös bara. suuuck. På typ 7 försöket gick det, nu gäller det bara att hålla tummarna att den inte kommer krångla när jag verkligen verkligen behöver den. Det hinns inte med.

Annars så är det fortfarande varmt här ca 30 grader och jag är röd på armarna:P Hittils har gästerna varit väldigt lugna, hoppas inte att det är lugnet före stormen bara. 

Idag var jag ledig halva dagen, hade sovmorgon till 08.20 skönt:P hehe hemma hade jag inte kallat det sovmorgon:P Var runt och kollade läget i vår närmaste by, Morro Jable och sedan lunchade jag med Johanna på stranden, mysigt!
 
See you later alligator

que calor

japp, här är det hur varmt som helst 30-32 grader på dagarna och springer runt i pennkjol och pumps. Redan blåsor på fötterna. Japp och idag så skulle jag till hyrbilsfirman för när man låste med nykeln så låste sig bara förardörren, det visade sig att det är en knapp på insidan man ska trycka på varje gång man ska låsa. Hur ska man veta det liksom?:P Sen gick inte bilen igång och de på kontoret på hyrbilsfirman hade precis gått på siesta medans jag gick till min bil! Ingen svarde någonstans och där stod jag och fick inte igång bilen. Haffade en man på gatan som inte heller fik igång den men hans kompis som kom sen löste det!!

Idag ska jag byta rum också, det droppar vatten från mitt tak i badrummet så nu ska jag få ett annat rum. Nu ska jag fixa med saker på kontoret.

hasta luego

RSS 2.0