Sommarnatt 29/8 kl 23.18

Har hört att hösten har kommit hemma.

Cyklade hem efter flygplatsen ikväll och det kändes lite svalare i luften och det var stjärnklart. Jag längtade hem till svenska sommarkvällar. Ibland är svensk sommar bland det bästa som finns, bada i sjöar, åka ut på klippor och grilla, vara uppe längre än man borde när man ska upp och jobba dagen efter - men ingen orkar bry sig direkt för man vill bara insupa så mycket som möjligt medan man kan, för man vet att det är ett slut på det underbara när regnet kommer.

En svensk sommar med festival, det har jag saknat mer än vad jag trodde. När man är iväg såhär så hänger man inte ens med vad som händer i musikvärlden, för man har inte tillgång till internet och speciellt inte tid. Man vill göra så mycket som möjligt. Det känns som att vi gör allt men ändå inget.

Snart är det slut på det roliga här också. Jag kommer till en ny plats, får nya arbetsuppgifter, lär känna nya människor som är min familj i ett halvår och sedan ska man skiljas från dem för att lära känna en ny plats och skaffa nya vänner och en ny tillfällig familj.

Adjön och farväl, fast jag föredrar att säga på återseende


Rho-Swe-Dk-Gc

Japp så vet jag nær jag ska åka hærifrån och nær jag kommer till Gran Canaria.
Den 6 oktober (på min namnsdag før øvrigt) så læmnar jag grekland och rhodos och åker till gøteborg=) yihaaaaa.

Ska bli underbart att få komma hem och træffa min familj♥

Det blir en snabbvisit då jag landar i sverige  kl 02.15 natten till 7:e och mitt flyg mot Gc går från Kastrup kl 15 den 8:e oktober men jag kommer hem i alla fall och slipper att åka direkt hærifrån till Gc!

Familjen

Jag fick ett telefonsamtal och det var inte alls vad jag ville hora.

Ibland forstar man vad sma vi ar som manniskor och att vi inte har mycket att saga till om.

Nar man ar sa langt borta kanner man sig otroligt hjalplos, det ar en av nackdelarna med detta jobb.

Verkar anda ga framat, tanker pa dig mamma♥

Inbrott

Sa har vi haft inbrott pa kontoret inatt och alla pengar blev stulna. Som tur var har de inte tagit nagra datorer. Om de hade gjort det sa hade det blivit sjukt mycket extraarbete for oss.

Har lite rolig info ocksa, min bror Rene ska till Gran Canaria i vinter och arbeta. Sa blir tredje sasongen ihop med brorsan =)

Jag hoppas det blir en bra sasong!

Vinter 2010

Ja så har jag både søgt och fått reda på var jag ska tillbringa vintern, på Gran Canaria. Det var mitt andrahandsval så det får jag vara glad øver då det ær många som har fått sitt tredjehandsval eller fått något som de inte ens har søkt.

Så nu ska jag førøska att ta mig i kragen och læsa nagon kvællskurs i spanska nær man har kommit in i allt det nya efter någon månad.

Hoppas att vintern 2010 blir fet ;)

Och hallå var ar alla mina besøkare??? Det ekar tomt nær jag ropar efter er...Och da menar jag besokare har pa Rhodos, kom och besok mig.

RSS 2.0