Bäbi

Ja mitt namn här nere är Bäbi, och nu är bäbi ett år äldre. Tack alla ni för alla grattis och tack för en underbar födelsedag!

Natten till födelsedagen spenderades i högklackat, kom hem vid 05 och åt överbliven mat från grillningen på balkongen tidigare under aftonen. Vaknade framåt 12-13 på min födelsedag och solen sken. Vi begav oss ut och åt en god frukost/lunch och jag fick ett STORT paket av mitt härliga team. Det var en rund fin kartong fylld med smått och gott. Ett startpaket inför Rhodos. After Sun, plåster, nappar till bäbi en bäbisleksak att sätta i den nya bilen, kortlek (för det har vi inte haft på hela denna säsongen) ljus och en rosa tändare, självklart proviant i form av nachochips, salsa, babybel och dricka, i botten låg en helt galet bra T-shirt som de tryckt till mig.

Dagen fortsatte med att vi åkte på tur i turisttåget i Corralejo med en flagga där det stod "Bäbi 21 år" vi fortsatte dagen med att åka ut och leka i sanden i Las Dunas och dagen avslutades med middag innan de andra åkte tillbaka till Syd och jag somnade gott i sängen.





Trycket på min sjukt fina T-shirt från teamet



För snart fyller jag år

Yiiii haaaa. Imorrn drar vi upp till Corralejo och ska grilla på balkongen, det blir hygge (mys på dansk) med Bravo och Suntrip. Vi fick en ny kollega idag som ska vara här och hjälpa till att stänga ner när vi andra drar härifrån. Efter hygge blir det dans på hög nivå, förra veckan kom vi hem fråmåt soluppgången ;)

Jag blir kvar där uppe för nästa vecka är det min nordvecka, då kommer Johanna, aka Kamelel, Chefen Mami och bor med mig. VI ska mysa, äta gott, gå promenader och bara ha det bra. På långfredagen ska vi på spa och jag har bokat massage, vi ska ha en teamdag och bruka våra teampengar. På kvällen ska vi till en vingis och laga påskmat. I veckan har han även lovat att vi ska få komma dit och baka kladdkaka, mums.

Ses snart =)

6 månader

Shit vad tiden går fort, på lördag har jag varit här i 6 månader.

Jag har inte träffat mina nära och kära förutom min morbror och pappa. Känns jättekonstigt att tänka att jag inte har träffat er andra på ett halvår, på sitt sätt känns det som att jag har varit borta länge men på ett annat sätt känns det inte alls som att jag har varit iväg så länge, liksom ett HALVT ÅR!!!!

Om exakt tre veckor idag sitter jag hemma i Vara, elle rjag knaske är påväg hem till Vara i bilen. Jag bara går och längtar efter att få komma hem och prata med er, krama er och se hur allt är hemma, sova i min stora säng (som bara står och väntar på mig).

Jag har så mycket som jag ska hinna med på mina 2 dagar innan jag tar nattbussen till kastrup och mitt flyg till Rhodos. Jag ska träffa mina nära och kära, ordna med försäkringar, gå till tandläkaren, inhandla vissa svenska saker, äta kanelbullar och köttbullar och paj. Det är så mycket som man saknar när man bara kan äta på restaurang och på hotellen, vi har ju kök i lägenheten men ingen ugn!

Jag hoppas att så många av er som möjligt finns på hemmaplan, och Morfar: jag kommer snart!

4 veckor

Idag är det 4 veckor kvar tills jag lämnar Fue. Det ska bli skönt att anlända till Rhodos. Har fått min biljett till Rhodos nu, jag åker till Rhodos den 15 april kl 08.55 från Köpenhamn. Det betyder att jag måste åka från Vara på onsdag eftermiddag/kväll men jag får ju 2 nätter hemma i alla fall=)

På lördag fyller chefen jämt, det ska firas. Jag och Line är i full gång och planerar födelsedagen, den kommer att spenderas både i nord och i syd. Efter det är det bara 1 vecka kvar tills jag fyller år, ska säga att jag känner mig äldre än vad jag är, hehe.

Playa

Gjorde mitt eftermiddagsarbete igar sa ar strax fri, da blir det playan och senare i eftermiddag blir det poweryoga. Ska bli kul!

Igar var vi pa Puls-traning och pilates. Har knappt tranat sedan vi kom hit och sa korde vi igang med 2 timmar med en gang. Pa kvallen nar det var dags for middag, hoppades vi pa god mat i restaurangen och som en beloning for dagens traning kunde vi finna majskolvar, nachos och guacamole. Det var andra gangen pa 5 manader de hade majskolavar och forsta gangen de hade det andra, bytt kock? Vi befann oss i alla fall i den fuerteventuriska himlen!

Karneval

Ja i mars manad sa ar det fullt med karnevaler pa hela Fue. Pa fredag aker vi upp till Corraloco (Corralejo) och ska se karnevalen som haller pa, den stora karnevalen dar ar pa lordag. Arets tema ar djungel!

Annars sa rullar det pa, solen ar tillbaka och det blir man gladare av.

Bra kampat Morfar, Kom igen!

Hem

Åhh jag bara längtar efter att få komma hem. Den 12 april åker Jenny med packning mot Göteborg och landar kl 19.25 och får spendera 1 eller 2 nätter hemma i svea rike innan kompassen riktas mot Rhodos.

Ska bli så skönt att få komma hem och krama mina nära och kära

Tänker mycket på er där hemma, idag tänker jag mycket extra på dig morfar! Jag hoppas att vi ses när jag kommer hem

Time for pics otra vez


Trion på Nyår, Line var kvar i syd med sin familj som var på besök


jag och bror


Jag var på Gran Canaria tillsammns med Bravo-killarna, detta roade de sig med


Jag stötte på vänner hemifrån som var på ferie på GC


Vi kom på den brilljanta idén att klippa Ole


Så vi fick med oss en ny söt Ole hem till Fue=)


Baddags


Stranddag med Kajsa bajsa på besök och Golfis


Pappa på besök som tar kort i smyg på mig och Johanna på kontoret


Pappsen på besök i bergen


På tur i bergen med pappsen


Koncentrationen på topp ;)


I Ajuy vid grottorna






Jenny & Pappa på tur


Kärlek


Sara visar sig från sin bästa sida


Team Fue på den högsta toppen, 807 meter över havet. Vi såg Gran Canaria, Teide på teneriffa och Afrika, yihaaa


Danskarna har något som heter fastelavnsfest och då ska man klä ut sig, så vi körde på greklandtemat!


Även Robin Hood var där


Vi snodde Robin Hoods båge och pil, då gällde det att passa sig


Kärlek


mer kärlek


Vi är så normala, eller? Men folk tycker om oss ändå, hoppas jag i alla fall?!


Har nog inte visat hur jag bor, såhär ser mitt rum i syd ut




min fina tavla och påslakan från ikea på lanzarote=)


Lägg märke till rosorna på väggen, tack Sara



Sist men inte minst måste jag bara visa min nya tröja, så allihopa make love not war and peace out!


Jaha ja, first to go

Japp så har kollegorna (apollo o ving) börjat att droppa av. De beger sig hemåt för lite semester och sedan iväg för att möta en ny destination. Så i måndags lämnade louise från ving oss och vår älsklings emma lämnade ett stort hål efter sig, men vi fick ett bra avslut!

Denna veckan är jag uppe i norr, tillbringas med mängder av Gevaliakaffe, babybel och denna veckan har jag än så länge varit ganska duktig på att laga mat faktiskt! Som ni vet älskar jag att laga mat men det är så fruktansvärt tråkigt att bara laga till sig själv, som tur var så stannade Johanna o Line ett tag i lördags innan de åkte hem (hade teamsyd utgång uppe i norr i fredags) och då gick jag o line o handlade och Johanna lagade mat, sista burken cocosmjölk brukades, mums=)

Förutom matprat så klagar en himla massa gäster i veckan på deras havsutsikt, för guds skull alla resenärer. LÄS "Värt att veta" där står det klart och tydligt att när man bokar havsutsikt så kan man få delvis eller frontal havsutsikt mot havet.

Som det ser ut nu så kommer jag att få vara kvar här med Line och stänga ner destinationen. Dvs att jag blir kvar här till mint 26 april. Alla vi som är här känner att vi gärna vill komma och upptäcka en ny deti snart, men men det blir ett tag till alltså. Jag hoppas bara att vi kommer att tycka om Rhodos och att vi får bra sammanhållning med andra bolag och framförallt i vårt team. Men vi 4 som är här nu, ska ju alla 4 till Rho =)

Medan jag är här uppe i norr, så har jag fått höra att dte är intriger nere i söder, jisses. Det blir en del sånt när man lever så tätt inpå varandra. Vi lever ju med varandra 24/7, jobbar och bor och spenderar fritid tillsammans.

Håll tummarna för att jag får komma hem någon natt mellan destinationerna!

RSS 2.0