Hammam

Igar var jag ledig och da akte jag, miss fatty och sega sambuca haha, till marmaris (turkiet) och gick pa hammam. Det var harligt att bli skrubbad och masserad.
Lite varre var det att vi inte fick duscha efter for de sa att dusch bara ingick om man tog hela programmet och vi tog allt forutom en ansiktsmask, vi badade jacuzzi osv.
Sa oljiga som vi var efter oljemassagen fick vi ga i heta marmaris. Det varsta var nar vi satt pa baten i 1 timme och vantade pa att den skulle ga, tror inte jag har svettats sa mycket i hela mitt liv, helt galet. Vi satt och kunde kolla pa svettdropparna langs med benen. Mysig info va?;)

Det var i alla fall en trevlig dag, den gick dessvarre lite for fort. Dagen avslutades med en middag pa restaurang och vi skulle kolla pa film men alla 3 somnade i sangen, haha.

Till nagot annat, vi har fatt vara ansokningar och de ska vara inlamnade pa lordag och svaret far vi i nasta vecka var vi hamnar. Vad ska jag soka? ska jag soka? Vad ska jag gora om jag inte soker? Nagon som har ett jobb till mig nagonstans i varlden?

Jag hade inte tvekat pa att soka om vi hade haft nagra mer exotiksa destinationer, men tyvarr sa har vi bara tjanster som rundreseguide pa de mer exotiska stallena.

gaaaah hur ser vintern ut?

Hemma

Nu är jag hemma i Sverige och i mitt hus. Det är helt underbart att vara hemma på semester en vecka, det jag fasar för att detta kommer gå alldeles för fort!

Svensk sommar är så fin, sverige är så fint. Alla länder har ju sina för- och nackdelar är klart.

Igår var jag på kalas för 2 av mina vänner och det var en fin sommarkväll ute på altanen, men jag satt och frös så jag fick raggsockar och tröja, haha. Det var en väldigt trevlig kväll och jag fick träffa dem allihopa utom en vän och hon kommer hem imorgon! Det var så trevligt och jag älskar verkligen mina vänner, 3 utav dem har jag inte träffat sedan i september dvs att det var 9 månader sedan, helt sjukt om ni frågar mig men det kändes så naturligt.

Jag tycker så mycket om er!

RSS 2.0