Tjabba dabba dibbie dooooo

YihAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

För jag kommer hem på semester onsdagen den 30 juni på kvällen och det känns så bra!!!!

Nu ska jag bara boka en biljett så jag kommer tillbaka till rhodos och kan jobba på torsdagen efter.

Vilka är på hemmaplan?

värme

Nu har värmen kommit till rhodos på riktigt. Det har varit väldigt varmt idag och det säga att det ska bli ännu varmare imorgon.

By the way så har jag tappat bort min mobil med alla telefon numer på, så jag behöver era telefon nummer igen, för er som vill hålla kontakten, jag har kvar mitt svenska nummer men kommer att få skaffa ett nytt grekiskt (och behöver även köpa en ny mobil, suck utgifter!)

kaffe, internet och sem

Jag har nu äntligen fått en kaffebryggare till huset så efter 2 månader på rho så har jag äntligen fått dricka mitt medhavda gevaliakaffe, gissa om jag var nöjd!

Dessvärre så la kylskåpet av så nu kan jag likväl inte äta frukost hemma för vi har inget att ha på smörgåsen för vi fick tömma hela kylskåpet idag. Kanske är ett i-lands problem som inte är värt att klaga över men just nu är det ett problem för oss i alla fall. Jag undrar just hur lång tid det kommer dröja innan vi får ett nytt kylskåp, 3 månader? suck....

Mandis är just nu hemma på semester i sverige, om några veckor är det också min tur. Jag hoppas att jag kommer hem den 30 juni eller 7 juli med vårt gbg-flyg men vi vet först veckan innan om det finns några lediga flygstolar. Annars så får jag försöka att hitta en flygstol hos något av de andra bolagen. Det ska i alla fall bli sjukt skönt att komma hem, har kommit fram till att jag har varit hemma 2 dagar sedan i slutet av september. Det känns som att det har hänt så sjukt mycket men ändå ingenting.

När man är iväg såhär så känns det verkligen som att man lever i en bubbla i en egen guidevärld, man har speciella arbetsförhållanden och livsstil. Det är ingen skillnad på vardag och helg, allt beror på vilka dagar man har ankomst, vilken dag i veckan man är ledig och om man har nödtelefonen 24 hour hela veckan eller inte. Man hänger inte alls med vad som händer hemma i sverige, här finns det i alla fall svenska tidningar för 32 kr styck. På fue fanns det ju inget som hade med sverige att göra över huvud taget. Här kan man till och med hitta haribogodis, ballerinakex och knäckebröd, dyrt men värt det!

Just nu ser jag mest fram emot midsommar och den kommande semestern. Jag har ingen som helst aning om vad som kommer hända på midsommar förutom att vi kommer arrangera ett eller annat på vårt hotell för gästerna men jag hoppas att vi är lediga på kvällen och att vi myser och äter gott, helst sill och potatis.

När jag kommer hem kommer m&p ha semester, men vad gör man när man åker på semester till sverige (förutom att tvätta sina kläder, inhandla nya kläder, skor, smink och mat)? Vad jag har förstått så är det endast 3 av typ 10 st av mina vänner som kommer vara på hemmaplan i sommar, så hmm.

En annan sak som far runt i mitt huvud just nu är vad som sker till vintern, en säsong till? vart ska jag då? Vi har inte speciellt många vinterdestinationer som lockar mig, men å andra sidan en lång trist vinter i sverige, njaeee...

Plugga? Vad?

jaja, det löser sig, det gör det alltid det kommer fixa sig till slut (tack vare den sången som  jag nu ligger i min säng här på rho och hoppas att internet ska fungera hela tiden så att jag kan publicera detta inlägget. Om det inte varit för den sången så hade jag troligtvis varit hemma i sverige eller på cypern)

Hörs lige om lidt

RSS 2.0