Hett

Jag är så het så het, kan ingen svalka mig aldrig att jag klarar det här.

Ja så sjunger ju Björn Rosenström och då undrar jag ens om han har varit här. Jag kollade på smhi förut och det står att det är 30 grader här i Alanya, det stämmer ju inte för 5 öre. Vi har strax över 40 grader i skuggan och varmare blir det i Augusti. T.o.m. lokalbefolkningen här tycker att det är varmt och bävar inför kommande månad.

Till och med när man har duschat så känner man sig inte fräsch för man torkar aldrig och det räcker med att man går i en trappa eller sätter sig i bilen eller ja, det är faktiskt så illa att man svettas som en gris bara man sitter still på balkongen i skuggan.

Som tur är har vi AC i lägenheten i alla fall, till skillnad från förra sommarsäsongen på Rhodos. 

Jag har nu varit här i 4 dagar sedan semestern men det känns som en evighet, det känns faktiskt lite som att jag aldrig har varit iväg. Igår lämnade vi in ansökningarna till vintern och i slutet av nästa vecka får vi svar, jisses det går med en hejdundrandes fart. Nu kan jag inte göra så mycket mer än att vänta och se var de på huvudkontoret tycker att jag ska arbeta till vintern. Håll tummarna!

500 km/ h

Ja det är ungefär så det känns, som att livet går i 500 km/h.

Jag har nu varit hemma i 13 dagar och inatt runt kl 04.00 åker jag igen. Jag förstår inte hur snabbt det kan gå, det värsta är ju att tiden alltid går så snabbt. Snart är det augusti och sista sommarmånaden, så har snart sommaren 2011 och sprungit förbi.

Redan imorgon kommer våra ansökningar inför vintern, frågan är om jag ska utmana mig själv och chansa på något helt annorlunda eller köra på ett säkert men trevligt kort? Det återstår bara att se helt enkelt. Har redan nu lite ont i magen inför ansökningarna och vintern.

Imorgon byter jag ut ett fint men lite kallt sommarsverige mot ett varmt Turkiet och arbete.

Tack alla nära och kära här hemma för att ni har gjort min semester underbar.
Tycker om er alla och ni betyder oerhört mycket för mig♥

Sambokärlek

 Bara för att det här är din och min låt Sara och snart sitter vi på Ballen tillsammans igen ♥


Tillsägelse

Jag fick en tillsägelse av min fina vän Agnes att jag måste uppdatera min blogg oftare, gärna med bilder. Hmm bilderna får vänta.

Jag ligger i sängen och tänker på de senaste dagarna, vilken bra familj och vänner jag har♥

Nu när jag är hemma på semester uppskattar jag verkligen de små sakerna i livet. Jag var tvungen att ta kort på Lidan som rinner genom Lidköping med de fina gröna gräsmattorna bredvid. Jag lovar att kort kommer upp på detta (även om du kanske inte är så intresserad av att se en sådan bild Agnes eftersom du delvis bor i Lisch)

Igår var jag och tjejerna på Räkfrossa på Harrys, det var hur mysigt som helst. Äta massa god mat med fina vänner runt bordet. När jag satt där ringde även min telefon och min plastfaster säger att hon är utanför (hon bor egentligen i Stockholm så jag trodde verkligen inte att jag skulle träffa henne på min semester) så jag springer ut. Inte nog med att hon var där så satt även lilla gulliga Julia och sov i bilstolen och plastfarmor var också där. Kramkalas för hela slanten blev det.

Helt klart en minnesvärd kväll.

Högsäsong

Det märks att högsäsongen har dragit igång på allvar, fullbelagt på alla hotell, problem som endast uppstår under högsäsongen, fullt med människor var man än går någonstans och väldigt varmt.

Vi har nog strax över 35 grader på dagarna, det är faktiskt väldigt varmt när man springer omkring i uniform på dagarna (och nätterna för den delen). Vår AC står på 29 grader i lägenheten och då är det kallt när vi kommer hem, när jag sover med den på vaknar jag av att det är väldigt kallt mitt i natten. Undrar hur vädret hemma ska bli?

Jag lämnar högsäsongen för ett slag och åker hem till vackra sommarsverige.

Ses på onsdag

Rasmus, loooove



Åhh, på tisdag nästa vecka ska jag äntligen få gå in i ett annat universum in i Rasmusuniversumet.
Älskar verkligen hans texter.
Lyssna & NJUT


RSS 2.0