Brum brum

har inte fatt kora bil an. egentligen ar det 21-ars grasn pa fuerte. men med en specialforsakring sa ska jag fa kora. men inte forran pa fre. det innebar att jag har fatt ga idag nar jag skulle kolla pa hotell i en av byarna som de andra redan varit pa. sedan skulle jag ta bussen. ett aventyr. I tid tabeller har sa star det inga specifika tider, utan ex.14.30 for en stracka som gar genom en hel by. det gor att jag satt o vantade i 15-20 pa en buss for man vet inte nar den kommer. (Eller ja jag vantade i 40-50 min for den gar bara en gang i timmen) sen sa sa busschaufforen att den stannade inte vid det hotellet jag skulle till (dar vi har vart kontor) sa jag skulle ta en annan buss nar jag kom fram for det var langt att ga!

Pa denna "busshalssplats" sa finns det inga anslag sa man vet inte vilka bussar som gar dar eller nar de kommer. sa jag gick o fraga pa narmsta stalle med min karta hur jag komemr till kontoret pa hotellet. Damerna borjade diskutera. Iaf sa fick jag skjuts av en dam, (ni behover inte vara oroliga skulle inte ha gjort det om det var en man) Det visade sig att hon hade en slakting som bodde i sverige, hennes mans bror. Damen pratade bara spanska men sa mycket forstod jag iaf:P...Efter ca 2,5 timme efetr jag var klar i byn sa anlande jag till kontoret, med bil tar det 15 min att kora. Jisses. Snacka om att lokaltrafiken ar annorlunda hemma.

Pusshej

Fuerte

Tjao. Ar nu pa kontoret  pa fuerteventura. vi ar 3 st har nu ska bli 4 men den 4:e kommer inte forran den 10 :e och de forsta gasterna kommer den 5:e och da ar vi alltsa en man kort...gissa om jag ar nervos???!!!!!

Var tredje vecka kommer vi vara uppe pa norra delen av on och bo sjalva i en lagenhet, det kanns ocksa nervost.

Ingen av oss har var pa destinationen forut sa ingen har 100% koll. Vi invantar mkt info fran var agent har nere.

Boende ar ok, stort rum men kalt. Bra sang, an sa lange i alla fall.

Vi har valdigt mkt mer att fixa innan de forsta gasterna kommer och har inte hunnit att vara ute nagot direkt an.

Kommer nog inte kunna uppdatera sa mkt da internet pa hotellet kostar 5 euro/dygn :S

Jag mar bra och maten pa hotellet verkar vara bra, vi kakade ute igar de de andra hade atit pa hotellet hela veckan. Ska ata pa hotellet ikvall.

Slocknade redan 22.30 igar, inte sa konstigt kanske med tanke pa att jag gick upp 03.30 :P...
Maste plugga nu, forhoppningsvis sk ajag och en kollega aka runt lite ikvall sa att jag far se lite av det som de redan har utforskat.

Hasta luego




Packning, Hasta la vista

jao nu sitter jag i mitt rum på Arlanda hotellby. Fick ta tåget ganska tidigt hemifrån för alla eftermiddagsbiljetter var slut upp till Stockholm. Min morbror kom och hämtade mig och vi drog och käkade och sedan körde han ut mig till hotellet. Nu är det Idol och sen ska jag försöka att sova i någorlunda tid för klockan kommer ringa 03.30.

Igår var det packning på hög nivå, ännu flera avsked och alla känslor på en och samma gång. Fick besök av någon som jag inte träffat på väldigt länge, var roligt.

Idag var det packning av det sista och ännu flera avsked eller nej Hasta la vista. Det är ju inte avsked, det är på återseende av er alla.

 
Lite av det som packades ner igår, var ett bombnedslag men nu är allt nerpackat i 2 resväskor och ett handbagage. Hmm undrar hur mkt övervikt jag får betala.

Hasta la vista


Skånelandet

Japp, så har jag varit i skåne igen. Känns som att jag nästan bor där nuför tiden, hehe. Åkte i måndagskväll och kom hem tisdag natt. Var så nära att jag inte gick av i herrljunga där jag blev hämtad. Var jättetrött under hela hemresan, sov mellan alla byten och vaknade när tåget stannade i herrljunga, kollade ut genom fönstret och förstod att "shit jag ska gå av NU"...

Utbildningsdagen i Malmö gick fint. Har fått mina kläder nu, är inte jättemånga skjortor och pikétröjor så blir till att tvätta en del. Allt ska ju vara välstruket och fint, jag som inte tycker om att stryka. Det är nog verkligen det jag tycker minst om bland hemmasysslorna. Men nu kommer det väl bli en del av vardagen antar jag.

Har sagt Hej då i 2 dagar nu till nära och kära. När jag sa hej då och på återseende i skåne så var det inte så ledsamt men det var sen på tåget hem som jag tog in alla intryck och verkligen förstod att jag ska vara borta ett tag, då kom tårarna. 3 avsked igår och 3 avsked idag. Har blivit sådär känslosam igen, som jag var efter jag kom hem från spanien. Mycket känslor och tankar i omlopp och tårarna är nära ganska ofta, vet inte varför.

På fredag åker jag från Vara upp mot Stockholm och sover på hotell och på lördag morgon börjar äventyret!

Nu True Blood sen sooova sooova, är mycket att fixa med imorgon.
Nattinatt

True

En riktigt bra låt ( Bad Things med Jace Everett) från en bra serie som jag upptäckte av en slump, True Blood.


Fuerteventura

Yiihaaaa....Jag har fått jobb på den näst största kanarieön, Fuerteventura =) Blir snabba ryck nu, åker troligtvis på fredag nästa vecka, så nu gäller det att kurera mig och bli frisk! Ska jobba i helgen och en sväng på måndag och på tisdag blir det en tur till skånelandet för att gå på en utbildningsdag och lämna in avtal och hämta uniformer osv. Sen är det bara ons-tors kvar! Jisses det kommer gå fort.

Det här kommer bli ett äventyr. Btw Fuerteventura är känt för sina sandstränder =)

HF

Hata Feber

Jupp då är det bara att konstatera, har feber. Är tredje dagen idag som jag känner mig febrig men varför ska man ta tempen? Jag tycker att man känner sig sjukare när man vet att man har feber så det är bättre att förneka det för sig själv :P

Idag hade jag en del att fixa med (hade lovat pappa det för han hade dragit ihop med styrelsemöte här hemma och både han o mamma jobbar ju) Så började med att dammsuga hemma, åka och handla, fixa lunch till mig själv, göra smörgåsar till mötet, diska, gå ut med lilla vovven eftersom mormor var med morfar inne på sjukhuset och sedan fick jag åka och hämta mormor i Lidköping. När jag kom hem var det dags att ta tempen; 38,6...En ipren på det och man känner sig som människa igen=)

Min lilla mamma beordrade mig i sängen (men vad ska man göra där? är ju tråkigt) när hon kom hem och fick reda på att jag hade feber och sa att ja men Jenny inte hade du behövt göra allt detta. Tycker om min mamma♥ (även om jag inte alltid visar det) 

Nu är det bara att hålla tummarna för att den försvinner så att jag kan jobba, Är så typiskt att jag ska få feber när jag väl har fått jobb 5 dagar i rad. MEN den kommer nog försvinna.

Over and out

. . .

Finns det ord för allt?


Jag vill bo i en svamp, annars får jag kramp













I say mahalo

On the beach in Hawaii

I wish you were here with me, walking on the beach in Hawaii
playing on the golden sand, looking at the ocean now I understand
love is like the open sea, and I wish you were here with me
on the beach in Hawaii

Since you've been gone away, I think about you everyday
don't you know I miss you much, and you know I need your touch
I'm on a rocky cliff, oh I wish you were hear with me
on the beach in Hawaii

A little pakalolo, and I say mahalo
ujjayi breathing, to get a real feeling
yogi gonna let you know
that I wish you were here with me
on the beach in Hawaii
in Hawaii




Kicken, var är den? Kicken, vart tog den vägen?



På det fyrastjärniga hotellbadrummet
Vätternstrand i bibelbältet
I det skoningslösa lysrörsljuset
kom beslutet om slutet för dig och mig

Det smakar plast, rök och sprit i din mun
När du pratar verkar du jättedum, och du är alldeles för ung
Men det får duga i natt för båda vet att
Det här betyder ingenting

Kicken, var är den?
Kicken, vart tog den vägen?


Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?
Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?

Fastnar med hjulen i spårvagnsspåren
Framför teven, slickar såren
Norrköping är drogavvänjning
Nej, gud, jag har inte blivit märkvärdig, inte alls
Men farten i mig är värre nu,
hjärnan behöver mer för å ha kul
Dricker te och pratar högt på finska
Jekka är smart och fattar det mesta, så jag testar, hörredu

Kicken, var är den?
Kicken, vart tog den vägen?

Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?
Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?

Ryggen mot väggen, tittar på sista dansen
På vägen hem lovar jag mig själv igen
att nästa vecka bjuder jag upp nån, vem som helst!

Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?
Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?
Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?
Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?


RSS 2.0