ARN

Ikväll är det sista ankomst för arlanda, dvs att nästa vecka på lör och sön har vi bara avgångar inga ankomster. Mina 3 sista dagar har vi bara oslo och göteborg=)

Imorgon börjar linnea att arbeta dvs att vi blir en guide mer= lite mindre arbete. Säger bara: OOOOOHHHH YEEEEAAAAHHHHH

höst på rho

Idag var det första dagen som det var moln på himlen, jag blev upprymd och glad. Konstigt jag vet, men det var faktiskt en skön känsla. Solen kom fram mitt på dagen men ändå moln emellanåt, annars så är vi ju inte vana att se moln här. Det brukar vara en klarblå himmel.

Jag tänkte mig en kväll med moln kanske regn och krypa upp och se film. Dessvärre har vi ju ingen soffa att krypa upp i, och regn blev det ju inte heller.

I helgen åker 2 av danskarna hem som bor i huset så vi 4 som är kvar ska flytta in på hotell den sista tiden, både jobbigt och skönt. Då finns det ju ingen möjlighet att laga mat och käka frulle i myskläder men å andra sidan skönt att få städat och ha sitt eget.

Om 2 veckor idag sitter jag på planet påväg mot GC, blandade känslor

varmare än hemma iaf

Här är det varmare igen än det varit de senaste dagarna, runt 34 i skuggan idag.


Blev en lång arbetsdag igår, 15 timmar men det gick bra=) Är hemma efter flygplastsen nu och är inte trött egentligen, det är så mycket tankar som snurrar runt i huvudet. Det lider mot sitt slut här och det är verkligen blandade känslor inför det

Bror och tjejkväll

Igår kväll lagade min bror middag till mig, (jag hjälpte till på ett hörn) =) Det blev utsökt gott, kyckling i ugn med champinjoner och bacon och smarrig sås. Resterna blev det till lunch idag och de två danska killarna hemma i huset som inte var kapabla till att laga mat fick en del de också.

Ikväll ska vi ha tjejkväll, vi och Bravo tillsammans. Ska bli så mysigt♥

Har ju inte lagt ut några bilder härifrån rhodos, kan säga att det beror på tidsbrist och internetbrist. Tänkte iaf visa hur mitt rum ser ut här (lite lagom sådär 3 veckor innan jag åker härifrån haha)


Min dörr




Jag har ett litet men ganska mysigt rum

När jag kommer till gc hoppas jag att jag får bo i en lägenhet, det vore skönt.




Alla tjejer från oss och Bravo i början av säsongen♥


3 veckor kvar av det här livet

Tiden går så fort, idag är det endast tre veckor kvar tills jag ska lämna det här livet och bege mig in i nästa liv. Vad det nu innebär?!

Här på Rho händer det mycket och inget alls. Vår nyaste kollega har fått sparken och åkt härifrån så nu är vi en man kort. Det innebär lite mer jobb, lite mer kvällsarbete. Eftersom beslutet togs så fort så fick jag gå in och arbeta på kvällen på min lediga dag i lördags.

Vi i ursprungsteamet, jag, fatte och manchis hjälps åt och vi gör det riktigt bra. Vår barnklubbsledare håller på och lärs upp till att kunna bli guide=) På fredag får vi en ny guide som kommer hit från kreta, ska bli skönt att få lite avösning från allt kvällsarbete (vi har kvällsundehållning 2 dagar i veckan och flygplats 3 kvällar i veckan) oftast har vi inte alla dessa gånger på en vecka utan 4 ggr ungefär.

Det är blandade känslor att snart åka härifrån, komme sakna vissa mer än andra och det komer bli svårt att säga farväl (på återseende). Samtidigt har dte vait en tuff säsong med alla problem, problem i teamet, problem med det danska teamet, åskmoln (även om det inte drabbade oss märkvärt), megaproblem med ett av våra hotell (det som jag och amanda är på i stort sett hela dagarna). Men man brukar ju säga att det som inte dödar härdar, så det hoppas jag på.

Jag saknar mycket hemma, min familj och mina vänner självklart. Att kunna sitta i min säng en sommarnatt och ha fönstret öppet och läsa en god bok och höra tågen tuta. Saknar mormos köttbullar, kanelbullar. Att sitta i en soffa och se på tv efter jobbet.

Finns så mycket mer jag saknar, finns också så mycket jag har här och som jag får ut av det här livet som jag inte kan få hemma.

färre och färre

ja här på rhodos blir vi färre och färre, på torsdag åker line hem och för några veckor sedan åkte vår barnledare freja hem och sedan åkte maria hem.

Efter line så åker Magda hem för att starta upp en destination i egypten. Så vi kommer bara bli 5 stycken i teamet och vi har varit 7 st. Det blir vi i ursprungsteamet från rho kvar plus 2 nya som är här nu. Så vi som var här först vi blir här till sist!

Minst sagt så har vi rört om i grytan

RSS 2.0