Sweeedeeen

Så var jag hemma, far kom och hämtade mig på landvetter natten till måndag. Jag var lite halvseg första dagen hemma eftersom min kudde var för platt, på hotellrummet i Dubai var den för hög, vilka problem!

På tisdagen ställdes klockan tidigt, den ringde 07.15, är det det som är semester?? WHAAAT?? nej men när man bara är hemma ca 2 veckor om året (om man har tur) så är det en del att fixa. Kom fram till att mitt pass går ut i augusti, dvs mitt under nästa säsong och har jag inget giltigt pass så kommer jag ju inte hem. hmm problemet är bara att jag troligtvis inte kommer hinna få det innan fredag, what to do? Dagen fortsatte med shopping i Göteborg, spenderade lite pengar och träffade en gammal vän vilket var väldigt kul=) När jag skulle ta tåget hem så hade jag snurrat ihop siffrorna lite så jag missade sista tåget hem med ca 15 min. Fick spendera lite tid på stationen och ta ett tåg till Herrljunga,  där pappa skulle hämta mig (måttligt glad) så jag kontaktade favvosysslingen Johanna som kom som en räddare i nöden och hämtade mig. Vi fick en trevlig pratstund och pappa blev glad att han slapp köra till Herrljunga kl halv elva på kvällen.


Vaknar idag kl 08.20 och har ont i axlar och nacke,är inte van vid så mjuk säng, ändå klassas min säng här hemma som en hård säng. Bara så alla vet så finns det inga hårda sängar i Sverige, för att hitta en hård säng så måste man åka utomlands. Slutsats: tror hellre att jag sover på golvet än i en fööör mjuk säng!

Just nu går alla Solisar på nålar och väntar på att få ett besked inför sommaren! Jag håller tummarna

RSS 2.0