Julstämning?

Hmm det där med julstämning verkar inte infinna sig i år.
De tidigare jularna så har jag ändå lyckats att få julstämning. Det finns gott om julgranar och pynt här, hotellen har de mäktigaste julgranarna, pepparkakshus som är stora som lekstugor men julstämningen är puts väck.
Jag kollar på årets julkalender (som jag faktikst tycker är bra) och lyssnar på julradio, men ikke, det är som vilken årstid som helst.
På julafton så ska vi jobba fram till kl 17, sedan hem duscha och sedan ta oss in till Dubai. Vi skulle ha åkt till Abu Dhabi på juldagen och Ferrai World för att åka världens snabbaste berg- och dalbana (240 km/h) men det är tekniska problem med den så nu ska vi köra utflykt istället och kanske åka till ett vattenland på annandagen.
Jag har fått sug efter allt som har med jul att göra, lussebullar, glögg, julmust, prinskorv, julskinka, rödbetssallad och risgrynsgröt, suck. Här går det dessvärre inte att få tag på, inte ens på IKEA.
Så alla där hemma, ät för mig i också!

Pepparkaksdeg

Sara har sina föräldrar på besök nu, så vi har fått massa goda saker från Sverige, pepparkaksdeg, kaviar och gott bröd. MUMMA!
Nu ska vi bara ta oss i kragen och baka pepparkakor också =)
Dessvärre så är jag sjukt sugen på glögg, men IKEA här har inte någon glögg. De har inte ens haft Kaviar den senaste tiden och inte någon Marabou eller kexchoklad, men men tur att det kommer lite besök då=)

Flygförsening vs. Chris Brown

Flygförsening och konsert med Chris Brown är ingen bra kombination.

Nu håller vi alla tummarna så att vi hinner till konserten ikväll!
Kläderna är nerpackade i guideväskan, förhoppningsvis hinner vi skicka alla bussar, byta om på flygplatsen och sedan ta bilen direkt till Chris.

RSS 2.0