Förseningar

Har varit flera veckor nu känns det som, som vi har förseningar. Det var inte pga snön utan av något tekniskt fel. Förra veckan så hade en cateringbil kört in i ett av Vings plan på startbanan, HAHA. Ser man liksom inte att det står ett sjukt stor flygplan där eller?? Jaja det drabbade inte oss iaf men idag var det tajt med tid. Jag kom med gbg-transfern till ett av hotellen kl 17 och mitt välkomstmöte skulle börja där kl 17. Det var dessvärre inte så mycket folk som kom på mötet eftersom jag kom med ett gäng som skulle checka in då, samtidigt som mitt möte började. Summan av kardemumman blir ju då att vi säljer mindre och därmed blir lönen mindre, det tycker vi inte om!

Vet inte om jag sagt det men på Rhodos finns det starbucks, yiihaaa. Dvs att de troigtvis kommer att ha laktosfri mjölk eftersom de ska ha samma sortiment överallt och då kommer jag få min första kaffelatte på 7 månader, helt sjukt!!!! Jag kommer vara i himmelriket.

Imorgon kommer det bli Apolloemmas sista tsidag med oss i syd, nästa måndag åker hon hem, Snyft. Hon kommer att lämna ett stort tomrum efter sig! Förhoppningsvis kommer hon till rhodos i sommar och besöker oss, vi är ju så många som ska dit som hon känner=)

Idag åkte Sara min kollega hem till Sverige, hoppas att det går bra med boende och jobb för er i Norge!

Kom på också att snart är det ju mars, dvs att jag snart fyller år. Jisses vad tiden går fort. Men måste ändå säga att det redan känns som om jag är 21. Det har liksom hänt så mycket sedan jag fyllde år sist så känns som att jag redan fyllt 21, inte för att det känns som att jag sak fylla 22 heller men...hmmm..

Btw, är det ingen som vill komma och hälsa på mig i sommar? Hallåååååå?


Uppdatering

Vet inte riktigt när jag drar till Rhodos men troligtvis i början av april. Det känns jätteskönt att ha med mig flera stycken här från Fue som också ska jobba på Rhodos i sommar. Jag ska jobba och bo cirka 7 km från Rhodos stad i sommar. Min tjänst i sommar skiljer sig lite från min nuvarande tjänst. Jag ska bara arbeta på ett hotell och ha hotellservice där, ha aktiviteter (kanske beachvolleboll, ordna tävlingar osv) kommer nog bara ha en utflykt vilket känns lite tråkigt men kommer bli mycket nytt. Eftersom jag bara kommer ha gäster på ett hotell så kommer man troligtvis få bättre och mer personlig kontakt med gästerna, det ser jag fram emot.

Vi och Bravo Tours håller tydligen i alla aktiviteter tillsammans så kommer att ha både svenska och danska gäster i sommar. Plus att våra norska flyg kommer till Rhodos så kommer även ha norska gäster att försöka förstå mig på:P

Vi har ju fått ner en ny guide hit för Sara åker ju hem imorgon och vår nya guide hon arbetade på Rhodos förra sommaren som barnledare och hon ska med till Rhodos i sommar igen och ha hand om barnen på mitt hotell. Hon berättade att förra året hade alla bott i ett stort hus tillsammans nära vårt hotell och så hade man egna rum. I år ser det ut som att Johanna och Line ska bo i lägenhet inne i Rhodos stad och att vi ska bo nära vårt hotell (troligtvis i det stora huset) men man vet inte så mycket förrän man är på plats. Om Johanna och Line har lägenhet så kommer jag hänga mycket där iaf, för i huset har man tydligen inget kök och allt vi går och pratar om här är att få laga mat, mums.

Amanda som jag gick service och CO med ska också till Rhodos för vårt bolag och ha en likadan tjänst som jag=) Och för Bravo så känner jag 3 stycken som ska dit, 2 här från Fue bl.a. min bror. En till från min service o Co som nu är på GC för Bravo ska också arbeta med aktiviteter på samma hotell i sommar, see you Ike, haha. Kommer bli galet.

Jag kommer inte kunna komma hem mellan Fue och Rhodos men jag hoppas att jag kan få semester under sommaren och kunna komma hem en vecka.

Jag hoppas också att ni alla bokar er semester till Rhodos i sommar! Det är mer ett krav än en önskan ;)

Ses =)

Sommaren 2010

Sommaren kommer att spenderas på Rhodos, yiihaaa. Det känns som att jag tog rätt beslut. I sommar kommer jag att befinna mig på Rhodos tillsamman med 2 andra från mitt nuvarande team plus 2 stycken från Bravo teamet, så min bror kommer även han att vara där i sommar=)

Kom och besök mig på Rhodos!!!

Beslutsångest

Vad ska jag välja, helt plötsligt fick jag valmöjlighet inför sommaren angående destination. Ska jag välja efter hjärna, hjärta eller magkänsla? Eller vad hjärtat-magkänslan säger eller vad hjärtat-hjärnan säger?

Har fram till imorogn fm på mig, sedan är sommaren planerad.

HJÄÄÄÄÄÄÄLP MIG

Jag trodde att min beslutsångest hade blivit bättre men det kanske den inte har


Good Days

Humöret har varit på topp några dagar nu. Inför i sommar är det fortfarande lite osäkert vart jag ska, får se vad som händer och sker.

I torsdags var vi ute och käkade mycket god mat, sedan blev det en lång natt med mycket dansande. Jag och Bravodebbie, Jenny och Debs på tur skakade våra lurviga in på småtimmarna=) Efter 3 timmars sömn var jag uppe och då skulle vi vandra upp till den högst punkten på Fue, Pico de la Zarza, det tog ca 6 timmar upp och ner. Det var helt underbart, vi hade picnic på toppen och där uppe på toppen så såg vi över till Gran Canaria, vi såg Teide på Temeriffa med en massa snö på och vi såg AFRIKA. Shit va tufft det var!!!

På kvällen drog vi alla upp till Corralejo med journalisten som är här denna veckan och ska skriva ett reportage om hur en typisk dag är för en reseledare. Han skriver för tidningens om finns på våra flyg. Vi drog i alla fall upp och hade det trevligt, käkade och skulle senare bara gå förbi kareokestället för att visa honom, men väl där hade vi det megabra så det blev ännu en natt med extremt mycket dans och lite sömn. Sedan upp och hoppa på lördagen för att surfa, yiihaaa...Det var sjukt kul att surfa, kommer bli fler gånger. Igår kväll tog sömnbristen ut sin rätt och jag passade på att sova.

Ikväll får jag besök av Zandra som nu är på Lanzarote, vi gick service o co tillsammans. Hon ska hem med vårt flyg imorrn så då kommer hon och hälsar på mig ikväll. Ska bli riktigt trevligt!

I veckan ska vi på maskerad, danskarna har tydligen något som heter fastelavnsfest då man klär ut sig. Så det blir det nästa helg. Kommer nog bli super duper =)


Nålar

Vi går som på nålar här på Fue!! Vi bara väntar och väntar och troligtvis på torsdag får vi reda på var vi ska till sommaren! jag vill så gärna komma tillsammans med de andra, de går också som på nålar och har en klump i magen.

Vet att det är en som jag gärna vill vara med i sommar som redan har fått en destination, en annan destination än de som jag har sökt. Det känns jättejobbigt!

Nu ska vi lämna kontoret och bege oss hem. Håll tummarna!!!

RSS 2.0