Karneval

Min födelsedag firades in med Karneval i Playa del Ingles. Det var så häftigt!

Kvällen till ära var jag utklädd till nyckelpiga, Linnea bi och rebecka sjöodjur/sjöjungfru.

De centrala delarna av centrum var avspärrade så det var lagom kul när de nya ankommande gästerna skulle till sina hotell tidigare under eftermiddagen. Mitt under natten såg vi andra guider som gick med sina gäster med resväskor mitt bland alla karnevalfirare. Tack och lov att vi inte har nattflyg i alla fall.

Alla, både gamla som unga var utklädda och firade, gick i karnevaltåg, åkte på lastbilsflak och sjöng, dansade och hade en trevlig natt tillsammans.

Dagen efter när jag skulle upp och arbeta såg man fortfarande karnevalfirare som sov i sina bilar (som var parkerade ÖVERALLT) och en del var fortfarande ute och virrade på gatorna.

Dagen efter min födelsedag var vi ute och åt mumsiga tapas. Det spelades Happy Birthday på harpa och sjöngs både på engelska och svenska. Jag fick även ett presentkort på en parfymeria, toppen!

Tack för trevligt firande!

Tack också alla där hemma för fina gratulationer, tänker på er♥


teneriffa

Jag och mina 2 sambosar var på teneriffa igår på djurparken Loro Parque. Vi gick upp efter 2 timmars sömn och drog oss iväg. Det var en helmysig dag med späckhuggshow,delfinshow,sjölejonshow och massa andra djur som vi inspekterade. Vi kom fram till att apor är väldigt facinerande, som människor men mindre utvecklade. De rör sig som oss och beter sig delvis som oss.

Annars så rullar det på som vanligt här, 4 st ur teamet har åkt vidare och på fredag åker ytterligare en. Jag vet fortfarande inte när jag får åka härifrån, troligtvis i slutet av säsongen dvs. i slutet av april. Då kommer jag komma till Turkiet ca 1,5 månad efter uppstart vilket är lite segt.

Snart blir jag ett år äldre vilket jag börjar bli lite nojjig för. Kommer ihåg förra gången, då var jag på Fue med mitt underbara team. Vi gick ut och åt frulle efter en underbar natt ute. Vi tog turisttåget runt i Corralejo med en stor banderoller på, Bäbi 21 år! Åt jordgubar och besökte öknen. Dagen till ära fick jag åka runt i en fin T-shirt med en stor napp på och texten, Grattis Bäbi 21 år. Puss och kram suntrip 2010

Goda tider det!

RSS 2.0