jul jul

Hade en jættemysig jul, åt julmat 3 dagar i rad. På lilljulafton var det som sagt ett gott julbord på en restaurang och på sjælvaste julafton var alla i teamet hemma hos oss, ska førsøka att hinna på upp en bild. VI hade juldukar, julmust, julpyntat och julklappar och sjælvklart en massa mat!

På kvællen gick vi på midnattsmæssa, det var så stæmningsfullt och fint. Fick lite julkænsla då, annars ær det svårt i 24 graders værme.

Duuubaaaaiiii

Wiiihooooo

Idag har jag bokat en resa till Dubai, åker självklart med vårt bolag, en vecka och ska på ett 5 * hotell. Det ligger mitt i Dubai och har Starbucks i hotellobbyn =)

Jag längtar...

Efter det blir det några dagar hemma i Sverige för att träffa alla på hemmaplan.

Strejk IGEN

Jaha ja, så var det strejk igen.

Den här gången är det flygledningsstrejk. Det är en katastrofsituation enlig den spanska regeringen och de tvingar flygledarna att gå in och arbeta igen för annars ställs de inför rätta och kan få långa fängelsestraff, det är en metod som de inte har använt sedan diktaturen under Fransisco Francos tid.

Våra flyg är kraftigt försenade och vi har ett flyg som är inställt så nu är det full fokus på hur vi ska få hem dem. Det var en otroligt tidig morgon och om vi har tur är vi kanske hemma igen runt 4 inatt.

Många av gästerna här på plats är otroligt förstående, tack och lov, men det finns också de som blir hysteriska och har klickat mig i telefonen.

Vi har i alla fall ett bra team som samarbetar och det känns bra, så gooooo team Lpa

oväder

Ja vi har haft oväder söndag-måndag, åska och blixtar och skyfall. Inget här är byggt för regn så det har regnat in lite överallt (inte i vår lägenhet, den är vattentät) och vägarna har varit överösta med vatten, sedan var det fint väder igår men nu blåser det upp igen och det sägs komma oväder igen.

Häromdagen i ovädret hade en kollega bussutflykt uppe i bergen, de mötte en galning i bil som körde alldeles för fort och busschauffören var tvungen att väja in i bergsväggen. Det resulterade i att alla glasrutorna på en sidan av bussen gick sönder och det kom glassplitter över gästerna. De tog det bra, men galningen i bilen bara fortsatte att köra. IDIOT!!

RSS 2.0