ensam

Så har mina kära sambos åkt och kvar är jag i en 4 rum o köks lägenhet. det är så tomt! Som tue var så kom ida och louise igår kväll och lagade mat och nu sitter jag på los balandros så att jag slipper vara hemma där det ekar av tystnad!

Nu är det inte långt kvar, om 1,5 vecka kommer jag hem till sverige en snabbis. lovely

30 april

Så har jag fått min hemresebiljett, den 30 april bär det av mot götet. Jag är den sista guiden som lämnar GC med det sista flyget. Min kära sambos lämnar mig nu på måndag så jag blir helt ensam i lägenheten, det kommer eka när jag skriker: hemma!

Ska bli jättekul att komma hem och träffa familjen och den nya hunden Fanny (som är 7 år) men jag kommer självklart sakna min kära kollegor somm jag har spenadarat både dag och natt med i 6 månader!

Den 23 april, en vecka innan jag åker så lämnar hela Bravo destinationen vilket innebär att det kommer vara jättetomt, då är det jag och 2 andra guider och 3 på kontoret som är kvar från vårt bolag. Så ja, blir väl till att sova hela sista veckan.

Ska ju hem och ansöka om visum till Turkiet och jag antar att det kommer att gå fort att få visumet eftersom de flesta redan är på plats och har sina visum. Så i mitten av maj (ca 1,5 månad efter de första gästernas ankomst) så kommer jag troligtvis anlända till Turkiet.

Och som ni alla vet så är ni alla välkomna att besöka mig i sommar/höst. Jag väntar med spänning på att någon ska komma♥

RSS 2.0