Ansökan

Då har jag skickat in ansökan för sommaren 2010. Under veckan senast på fredag så får vi reda på den preliminära destinationen.

Jag håller tummarna så att de är blå för det jag vill ha. Jag chefen och en kollega har sökt samma destination, vi trivs bra ihop både på jobb och utanför jobbet. Plus att vi verkligen vill till destinationen!!


Regn

Imorse stod regnet som spö i backen uppe i Corralejo, jag drog mig för att gå utanför dörren men jag var så illa tvungen för att köra ner till Caleta och ha träff. När jag ska låsa upp ytterdörren så ser jag att det rinner vatten in under dörren, kuuuuul. Så dit med handdukar och iväg med bilen på träff. Det spöregnad everkligen så snabbaste på med vindrutetorkarna men gick nästan inte att se något ändå. Mitt ute i Las Dunas (sanddynsområde) var det som en vägg och det slutade att regna och när jag kom ner till Caleta så sken solen och var blå himmel, snacka om lokala regnskurar.

Nu blir det intressant att komma hem til lägeneheten och se hur mycket vatten som har letat sig in.


kallt

Usch jag sitte rhär inomhus och fryser och det är ca 20 grader utanför. På nätterna sover jag med täcke i syd o 2 filtar i norr. Jag fryser när jag bara har 2 filtar, jisses jag skulle inte överleva hemma nu:P

Är uppe i norr igen, imorogn kommer en del av suntrip och bravo upp och hälsar på. Då ska vi grilla på balkongen och mysa. Ser jag fram emot!

Pratade med "hemma" igår, fick reda på att lilla vovven är så gott som blind så hon går in i saker och ting och ibland vill hon inte gå utan bara sätter sig ner. Lilla Åssie ♥


Jourtelefon

Japp så har Jourtelefonen ringt nattetid för första gången. Har förstått att på vissa andra destinationer så ringer den hela tiden, men Fue är en väldigt lugn destination. Så inatt begav jag mig på ett litet äventyr, det gick bra men nu är det dags att försöka reda ut allt dagtid så chefen är i full gång.

Till något helt annat, ser fram emot helgen då det blir middag o SPAAAAAAA=)

What to do?

Far tog hem igår, det är tomt men vi hade en superbra vecka=) Han fick se hela ön och vara med om en massa saker!

Saknar dig mammsen!

Just nu koncentrerar vi oss mycket på att snacka om sommaren här nere, bravo har redan lämnat in sina ansökningar. Känns jättekonstigt att redan börja planera sommaren.

I helgen så har vi teamdagar=) Då ska vi sova på hotell (ett annat än där vi bor) och gå och äta hos vår favvogreger och sedan dagen efter ska vi på SPA<3

Bravo♥Suntrip forever

Cotillo, surfers o "lagun"

Dagen har varit innehållsrik. Efter jobb så åt jag hemmagjord indisk mat, MUMS! Jag hade beställt cocosmjölk hemifrån, finns ju för sjutton inte här (inte på vanliga butiker iaf) Så när jag kom hem från jobbet så hade pappa lagat lunch, lyx!

Sedan bar det iväg till Cotillo, en by på nordvästra kusten där många surfare håller till. Vi strosade runt och såg både det ena och det andra, den så kallade lagunen, surfare, nybyggda hotell som stod tomma, ruiner, nyfångad fisk, ja you name it. Denna by hade en salig blandning av allt.

Nu sitter jag och pappa och myser på balkongen med lite smått och gott och har tänt ljus, kvalitetstid!




Pappsen

Pappa anlände igår=) jippie!! Han har varit med på mina 5 välkomstmöten, hehe. Igår var vi ute och åt på restaurang och pratade och pratade, vi missade till och med gatan vi skulle gå in på för att komma hem till lägenheten, för att vi pratade samtidigt :P

Nu är det siestatime och lunch! På torsdag kväll åker vi ner till syd och spenderar resten av tiden där nere. Min superduperbraiga chef har gjort ett toppenschema så jag har tid att umgås med pappsen=)

Saknar dig mammsen♥

Pappa har det bra i 24 graders värme medan jag fryser på nätterna då det bara är runt 14 grader, hehe!


2010

Detta året kan bli intressant, för tillfället har jag ingen aning om vad året kommer innehålla.

Blir det kanske en säsong till? Och var? hmm.... Vad ska jag göra annars i sommar? Vad händer till vintern tro, guide? Jobba? Jobba var? resa? Plugga?

Thailand i maj med Johanna? :P Flytta team fue till en ny destination för sommaren kanske=)

RSS 2.0