Rullar

Tjaaa det rullar pa eller snarare spriger fram. Det as asmkt att gora o min dator fungerar fortfarande inte...suck...Har precis haft transferexamamen o ska snart ata o sen ivag pa kvallslektion sen ska vi ut och fira valborg =)

Sedan sist har det hant sa mkt att jag inte ens kan beratta. Var pa ett nature adventure igar... man hade sakerhetslina pa sig o var o gick pa lina 8 meter upp i luften, akte i en jattegunga ashogt upp o klattrade upp for en pale o skulle stalla sig pa den o sedan hoppa ratt ut. Var tufft!!=)

Det hander sa mycket att jag inte ens kommer ihag vad man gjort, Har maste man planera for att man ska hinna duscha, men det ar kul samtidigt. Alla som gar har ar jattetrevliga och roliga.

Imorgon och nagra dagar framover ska vi ha fortsa hjalpen (och massa annat ocksa sjalvklart) o missar man en enda sekund sa blir man inte godkand i den examen som vi har pa sondag. Det ar stentufft. Kommer man en sekund forsent o de har stangt dorrarna in till salen sa kommer man inte in utan man maste sitta utanfor salen tills det ar paus. Och vi maste bara namnskylt hela tiden, man kommer inte in pa lektion utan den.

2 dagar nu sa har vi hart nagot langre siesta eftersom vi var pa avnetyrsgrejjen igar och hade transperexamen idag da har det varit fint vader ocksa sa har fatt lite farg men inte mycket for o ha varit har  sa lange som jag har, men som sagt mkt o sta i :P....

Ska kila o kaka snart....Hasta la vista (ps har blivit lite kompis med han i lunchrestaurangen med :P) sa har tranat min spanska lite iaf men inte mkt

Puuuussss

Taggad

Jag har varit hur taggad som helst i 2 dagar!! Nu har jag äntligen fått göra det, jag har gått på glödande kol=)

Jag hade bestämt från allra första dagen när jag fick höra det, att jag skulle genomföra det, såg det som en kul sak att göra när man väl fick chansen så jag gjorde det.

Nu är jag taggad inför Black & White imorrn, ska på Pubrunda (valfritt arrangemang som vi betalat för) men är runt 140 av 180 st som ska med, vi har blivit indelade i black or white, jag blev black :P....Man ska klä ut sig, jag ska vara ngt åt punk/metal fans hade jag tänkt, metalfan var ett av ledorden som man kunde tänka på när det gällde black. Hade tänkt att gå och köpa ngn accesoar (nitarmband o så) imorrn till det men vi har bara siesta i 1 timme och då ska min grupp ha möte. (vi har blivit indelade i 4 grupper som ska hålla i varsin show och vi har först, nu på sön) så jag hinner inte köpa ngt imorrn!!

Kommer nog inte bli uppdatering förrän fram på mån-tis nu.
Kisshug

känslosamt

hej allihopa, känns bra att uppdatera 2 dagar i rad. Ska snart sova så blir kort. Har haft en intruktör idag som verkligen var skitduktig, ska ha honom i övermorgon igen. Har haft ditt & mitt beteende och avspegling & resonan från 9-19 idag, men det gick sååå fort verkligen, inte som i gymnasiet. Han gick verkligen in på djupet och ville att vi skulle vara ärliga mot varandra, var en kille som fick höra av en annan elev att hon hade uppfattat honom som arrogant. Men asså allt gjordes på ett så bra sätt. Han kunde verkligen säga saker på ett bra sätt. Alla fick prata 2 o 2 om sin uppsväxt osv, sen så avr det en del som var uppe på scenen o berättade, verkligen rörande. Jag satt och lipa, vet egentligen inte varför sådan brukar jag inte vara men det har varit mkt känslor i omlopp det senaste och nu kom väl allt ut! men det känns bra!


Imorrn kväll ska vi gå på glödande kol, skulle gjort det idag men det var problem med att få kommunens godkännande här i lloret de mar så blir imorrn. ser verkligen fram mot det=)

har fått lite klagomål efetr förra inlägget också, det kommer från min kära fru som inte tycker om att jag gift mig här nere, och blivit vigd av elvis. Men jag lovar att jag ska skilja mig ;)

Har legat vid poolen för första gången idag (på siestan), haft runt 27 grader. Jätteskönt!...Hoppas att man får tid till det mera, mycket mera =)

Ska sova nu, nattinatt allihopa


Lever - lever inte

Kan meddela alla att jag lever men dock inte mitt internet. Har hört att många varit oroliga över min tillstånd, så jag kommit fram och så. Men ni är ju inte mer handlingförlamade än att ni kontaktat min familj som underättat er om läget. Tror säkert att de uppskattar samtalen som kommer hem=)

Vet inte vad det är för fel på mitt internet (min dator) , för andra har fått igång det. Ibland ligger det nere så att ingen kommer ut, vissa är anslutna till själva servern (om det är så det heter) men de kommer inte ut på någon internetsida men jag blir inte ens ansluten, har inte hört ngn annan som haft det problemet. Just nu lånar jag min rumskamrats dator iaf! Inte haft dator sedan i lördags :S katastrof!!

Allt är bra iaf, det är väääääldigt intensivt. Långa dagar, valigtvis från 9-19 och sedan någon aktivitet från kl 21 också så det är inte mycket tid att göra något på. Inte alltid vi har siesta heller så då blir det tajt med o käka lunch. Igår var vi på mingelparty på kvällen det var mycket gemytligt, hehe. Både Bono, Pink och Elvis var där;) hehe...Och jag blev gift med en dank vid namn jannik, haha. Vi blev vidgda av elvis vid ett hjärtaltare..Det var en liten uppgift igår då man ksulle hitta son partner (en lek med olika kort)...sedan var vi ute och kollade läget på ett av diskoteken en stund men gick sedan hem för en välbehövlig sömn.

Jag har det bara bra här borta, trevliga människor, en bra rumskamrat, okej mat (kan rapportera om den ngn annan dag) mkt nya upplevelser osv. Trodde när jag åkte hit att jag skulle hinna ha lite sem vid poolen också, men än så länge så har det inte varit något med det, på siestan har det varit grupparbeten och liknande, så får se om man hinner ta några djupa andetag innan man åker hem och om man fått lite färg iaf, känns för tillfället väldigt tveksamt

Idag har vi varit i Barcelona. La segrada familia, mkt fin kyrka ritad av Gaudi, var på camp Nou (F.C Barcelonas arena, var o såg planen, kommentatorernas rum, VIP området osv, det var mäktigt iaf att se en så stor arena med 140 000 platser. La Ramambla inne i barca var fint men vi var et gäng som drog oss mer ut på smågatorna, trevligt=)....Hade inte så mkt tid inne i själva barca vilket var väldigt synd då jag är väldigt sugen på att komma den nära. har bara hört massa gott om barca!


Imorgon kväll efter lektionerna ska vi som vill gå på glödande kol! Ska bli en upplevelse.

Får ursäkta om det är  något osammanhängande eller så, man blir väldigt mosig i huvudet av att sitta och ta in ny info 10 tim om dagen och lite sömn på det. Har glömt att sriva en massa saker men allt orkar jag inte. Hoppas att jag återkommer inom kort.

Love


Har lytt order

Sådär nu har jag lytt order från hmm "Riksdagen" (ej regeringen) och skaffat mig en blogg så att de kan hålla koll på mig när jag är iväg (är ju bara 1 månad än så länge men). Ska försöka att hålla den någorlunda uppdaterad men om det inte blir så så är det inte för att jag är död utan för att det är mycket pluggande (lr något sånt :P)

Hörs snart

RSS 2.0