Bilder säger mer än 1000 ord, eller hur var det=)

Var längesedan jag visade hur jag har det här, så här kommer lite bilder

 



 31 okt på jeeptur med bravo och vårt team




Halloween


Vi äro små änglar vi, flax flax.


Undrar vad "bror" min gjort för att förtjäna detta!


Upptagna i telefon, ingen ovanlig syn. René, Johanna och bror-René



Saras syster på besök uppe i norr. Saras syster, jag, debs och johanna


Charmerande :P
Line och René från Bravo som båda har åkt vidare till andra destinationer, ni är saknade!


Många från Bravo och oss i "Suntrip"


Jag friar till chefen, man kan ju alltid försöka att få högre lön ;)


Vi på golfbanan, yeah


Sara blev ett med golfklubborna


Rockduon


 Kärlek på Fue, Sara och Kajsa som är på besök (vi längtar tills du kommer igen)





Helle, ny guide i Bravo


Jag och Debs leker





På jeepsafari på Cofetestranden på min lediga dag




I grottorna i Ajuy med bror och Sara


Svart lavastrand i Ajuy


Jag och sara har skrivit ett avtal att vi ska tvätta brors kläder, vi tycker vi har gjort ett riktigt bra avtal. Då kan det se ut såhär när kläderna ska torka.


Vi 2 var ute på julaftonsmorgon och högg en gran i "skogen" haha. Finns ju knappt någon växtlighet här på Fue.


GRANEN


Tomten gör sig iordning för att gå ut till de snälla barnen på hotellen


Svenskt-danskt-norskt julbord



Jag hoppas att alla ni hemma har haft en God Jul. Jag har haft en mysigt och lugn jul tillsammans med min lilla extra familj här på Fue.



Jul

Här på fue ska det firas jul (med regn??)
Ikväll blir det lilljulafton med Bravo och Apollo på sushirestaurang, mums!
Imorgon har vi ordnat en lägenhet som vi ska laga köttbullar m.m. i. Vi har julskinka, sill, lax osv. Kommer bli så bra=) I denna lägenheten så finns det Svt1, så vi ska se på Kalle Anka, yihoooo=)

Vi är faktiskt lediga julafton och juldagen, ska bli så mysigt. Vi har även planerat att vi i vårt team ska vakna upp tillsammans imorgon så vi ska flytta in våra sängar i ett rum och sova tillsammans inatt, så mysigt att vi ska vakna ihop på julaftons morgon.

Kommer bli en bra jul även om jag saknar er där hemma!

God Jul till er alla

Ny vecka nya tag

Nya gäster idag och kära kollegan Sara är tillbaka=) Känns jättekonstigt att inte komma hem över jul och nyår, saknar er hemma jättemycket när jag tänker på det.

Tror att jul och nyår här kommer bli jättebra här, är inte det men saknar traditionerna när jag tänker på det.

Men men, ny vecka nya tag! Jag har det bra här i alla fall=)

Pussokram

Mosigt

Efter endast ca 4 timmars sömn efter att ha sett the ring 2, så är det mosigt i huvudet! Middagen har intagits på balkongen, och aldrig någonsin har "potatismos" (mosad potatis med kryddor och smör) smakat så gott i hela mitt liv, jisses vad smaskigt det var!

Sedan jag kom till Fue så har jag blivit beroende av Aioli och oliver. Det är bra att vara här uppe i norr för det blir lite som avgiftning, hehe. Även om det intas här också så blir det inte lika mycket. 3 av 4 i teamet skulle jag säga är mer eller mindre beroende av Aioli och oliver :P


Toppenhumör

Solen skiner här och det är en underbar dag, jag sitter just nu i lobbyn på ett av hotellen för internet uppe i norr krånglar. när det är fint väder som idag är de flesta gästerna nöjda=)

Måste bara säga det, jag köpte ett par skor igår, ett par utan klack faktiskt. Men ska snart iväg och shoppa igen, då kommer det nog bli ett par med klack också, känns så bra :P

Ska till hyrbilsfirman idag igen och föröska att få tillbaka mina saker som låg i bilen och så ska jag till Guardia civil för tredje gången och få rapporten, förhoppningsvis.

Ciao

Advent

Det är en massa julgranar och julpynt uppe här, det känns jätteroligt men på samma gång skitkonstigt. Det är ca 25 grader och sol och snart jul, hmmm...Inte för att det brukar vara snö hemma på jul men ändå.

Förra söndagen samlades vi i apollos lägenhet i söder och drack glögg och åt pepparkakor, det var trevligt, igår och nästa söndag är jag här uppe i norr så blir inget med det. Sitter just nu på balkongen och tittar på ett klocktorn som är upplyst av jullampor och det sitter änglar i tornet, det är verkligen så fint!

På fredag ska vi allesammans på julfest som ett av hotellen arrangerar, det ska bli skoj=) Men tror dessvärre inte att någon julstämning kommer infinna sig.

Vädret är bra fortfarande men det är kyligt på kvällarna, man vill gärna ha långärmat och långbyxor, iaf vi som har varit här ett tag. När Dan var nere så hade han ju med sig ett täcke, helt underbart är det, nu slipper jag att ligga och frysa om nätterna.

I förra och förr förra veckan så åke flera av Bravo Tours guiderna hem, det är tomt utan dem!! De har fått nya guider och de är jättetrevliga men de som har åkt har lämnat ett tomrum efter sig! Saknar dem, speciellt de som jag umgicks mest med.

Vi är några från oss och några från Bravo som har börjat att följa 3 gamla danska julkalendrar, en av den är faktiskt bra;) Jag har fått med mig min "brors" hårddsk hit upp till norr så jag kan följa det nu under veckan när jag är här.

Sorry John om jag har glömt att säga att familjen har utökats, jag har fått en bror till, det vill säga du har också fått en ny storebror, hehe.

Timo to kolla på dagens avsnitt av julkalendrarna.

Saknar er hemma

RSS 2.0