Rhodos 2010

Så är man här och de första gästerna kom i söndags! jag är i barnklubben hela veckan, har hotellservice, vattenpolo, skattjakt, bingokväll osv osv..

Nu har Johanna och Myran kommit och idag kommer även Line. Så nu är vi snart kompletta=)

Tror att det kommer bli en megafet säsong. Vi har lite små problem trubbel på mitt hotell med delade meningar om hur saker och ting ska göras, men vi ska ha möte ikväll så jag hoppas att det blir ordning på torpet.

Pusshej

Flyg??

Ja så befinner jag mig på rhodos, en hærlig ø. Tror att det kommer bli en toppensæsong med teamet! Hær på Rho så har vi hittat 2 starbucks, dvs att Jenny har druckt kaffelatte med sojamjølk, mums.

Huset som jag och amanda bor i (med danskarna som arbetar på samma hotell som oss) ær fint och fræsht men vøldigt sparsamt møblerat. Kommer bli en intressant sæsong med 7 ungdomar i ett hus.

Johanna skulle ha kommit igår men pga vulkanutbrottt så gick inte hennes flyg, så nu vet vi inte nær hon kommer. Danskarna hær har gæster som skulle ha åkt hem igår men deras flyg har blivit instællt så eventuellt ska deras gæster få åka båt till athen och sedan åka buss till danmark, usch usch.

Vi hoppas att Johanna kommer snart och att Maria får komma hit som planerat!

athen

befinner mig just nu pa athens flyglats och ha fatt raporter hemifran om installda flyg i europa. har ser vi att flygen till london ar installda men flygen till de grekiska oarna verkaga som vanligt' hoppas bara att det lattar upp snart sa att folk far komma hem och aka pa semester! Hoppas att luften hemma inte ar for tjock och gra.

Svea Rike

Imorgon intar jag Svea Rike kl 19.25, yihaaaa

Så alla se upp för här kommer bananen, bäbi, dammsugaren, guldlock och gör sverige osäkert i några dagar!

Snart

Ikvall ar det Johannas sista kvall pa Fue sa det blir middag! Det kanns jatteskont att veta att vi ses om ca 2 veckor igen pa Rhodos, jag vill inte ens tanka pa hur det hade kants om vi inte skulle ha setts till sommaren, ysch.

Nu har jag bara 1 vecka kvar, helt sjukt vad fort det gar. Snart kommer jag hem och ska granska vad som har hant pa hemmaplan =)

Ta hand om er dar hemma tills vi ses

Mami - Bäbi

Ja vi har det underbart jag och mami aka Johanna, igår låg vi vid poolen efter jag hade arbetat och sedan åkte vi och shoppade på kvällen, när vi var på HM började det bli väldigt tyst och de stängde av musiken, ojdå. Stängningsdags. Kl var 22 och de stängde i varuhuset. Vi hade gått där i 4 timmar och undrade var de timmarna hade tagit vägen, haha. Kul och galna var vi i alla fall. När vi kom hem framåt 22.30 var det dags att varva ner och ta hand om kroppen, så vi hade minispa, drack vatten  (fukt för huden efter en dag i solen) smörjade in oss med aloe vera, bra!! Hudlotion, ansiktsmask, nagelbandsolja, handkräm osv! Riktigt hyggligt.

Nu är jag klar för dagen och imorgon ska vi ha teamdag och gå på SPA så inget arbete för mig förrän på söndag! yiihaaaa..


GLAD PÅSK och ät många ägg (jag kokade ett imorse)

RSS 2.0