Marmaris

Nästa fredag så ska jag åka över till Turkiet och Marmaris. Ska bli sjukt kul att komma över. Vi säljer båtbiljetter till gästerna så nu ska jag och amanda åka över och se vad det är vi säljer=) Jag hoppas på bra shopping, hehe.

Nästa vecka blir det även lite annorlunda schema, en av stadsguiderna vill gärna komma ut till oss och träffa lite norska gäster och ha aktiviteter så jag och amanda ska då in på guideservice i stan, får se hur det går. Har ju typ ingen aning om något på de andra hotellen förutom vårt Forum hotell.

Ikväll är det även en sammankomst för alla guider, hoppas att många kommer. Det ska bli riktigt kul=)


Upp o ner, ner o upp

Jag vet att jag är riktigt dålig på att uppdatera vad som händer här nere men det är så mycket annat som sker. Just nu är jag på hotellservice, yippie att vi har internet när vi är på träff=) Jag har även internet på ena hörnan av min balkong=)

Det är upp och ner här på Rhodos, just nu så har vi det bättre här ute på vårt hotell med teamet. Däremot så har danskarna det inte så bra i deras team vilket också påverkar oss. Ikväll ska vi i huset (hotellteamet) i alla fall göra något tillsammans för att lära känna varandra utanför arbetet, så vi ska grilla i huset och sedan bowla=) Vi bor ju ändå alla i samma hus men vi har 3 flygplatsdagar (kvällar) och de har 2 flygplatsdagar plus att alla planerar in olika saker så vi ser inte varandra så mycket i huset.

Vädret här är lite fram och tillbaka, det blåser en del men det är jag ju van vid från Fue. Häromdagen så var det mulet hela dagen, idag är det strålande solsken. På kvällarna är det lite kallare men jag hoppas att den riktiga värmen kommer snart! Det är också mycket mygg här, vi har inte jätteont av det men en del av gästerna som kommer blir jätte myggbitna.

På fredag ska vi ha teamdag, då ska vi ut och åka vår båttur som vi ska börja sälja, Stegna. På kvällen här vi kvällsunderhållning här på vårt hotell, nu på fre är det minidisco och sedan musikkväll med lyssna och gissa, sjung refräng osv. Det är jag som har musikkvällen denna veckan. På lördag är jag ledig, yiiihaaaaa=) Jag hoppas på fint väder, 2 lördagar i rad nu har dte varit dåligt väder när jag har varit ledig.

Nej nu är min hotellservice slut, dags att CYKLA hem och ta några djupa andetag inför fotbollen och darten som står på schemat i eftermiddag :P

1 månad

Ja här sitter jag på balkongen i Ialyssos på Rhodos. Har varit här i 1 månad idag, det känns både som en evighet o som att det gått fort.

Det är väl lite problem här kan man säga. Det är främst problem med samarbetet med våra kära danska kollegor, eller ja med några av dem. Jag arbetar ju nu bara på 1 hotell med 2 svenska tjejer o 3 danskar där vi är ett team. Jag hoppas att det snart ska bli ordning på torpet.

Vädret är bra i alla fall. Ca 27 grader o mestadels sol. Dessvärre så har prognosen sagt att det ska bli regn på min lediga dag på lördag då jag ska till en vattenpark o leka, suck.

Nu ska vi ta in till byn snart, time to go


RSS 2.0